Antikroppstest Corona (Covid-19)

Antikroppstest Corona (Covid-19)

Det är många som känner sig ängsliga över att man har haft influensasymptom under pågående coronapandemin, men har inte fått det bekräftat att det verkligen var corona. Det finns nu möjlighet att genomföra ett blodprov som bekräftar om du har haft och skapat antikroppar mot corona eller covid-19 som det heter på fackspråk. Det finns två privata företag som erbjuder tester för att bekräfta antikroppar mot corona, företagen heter Werlabs och Medisera. Det är väldigt enkelt att genomföra ett coronatest, det enda du behöver göra är att boka ett antikroppstest mot corona på de utvalda företagens hemsida, vara symptomfri mot covid-19 och därefter besöka valt provtagningsställe med remiss och genomföra antikroppstestet.

Corona-Antikroppstest

Antikroppstest Corona (Covid-19)

Antikroppstest Corona (Covid-19)

99,6% tillförlitlighet

99,6% tillförlitlighet

750 Kr

990 Kr

Varför ska man genomföra ett antikroppstest Corona (Covid-19)

Det finns många anledningar till varför man borde göra ett antikroppstest och bekräfta att man har bildat antikoppar mot coronaviruset. Just nu har inte sjukvården kapacitet att testa alla som misstänker att de har blivit smittade, utan prioriterar de svårt sjuka och personer inom sjukvårdsyrket.

Om man vill genomföra ett coronatest kan man göra det genom Werlabs eller Medisera som just nu erbjuder coronatester via sina provtagningsställen hos bland annat Unilab. Coronatestet är 99,6% tillförlitligt och efter genomfört antikroppstest kan du säkert besöka 70+ och personer i riskgrupper.

När provet är genomfört kan du enkelt och smidigt logga in på valt bolags hemsida med ditt Mobila BankID och se om provsvaret kommit tillbaka positivt eller negativt.

[wpsm_pros title=”FÖDELAR MED ETT CORONATEST”]

  • 99,6% tillförlitlighet
  • Besöka 70+ och riskgrupper
  • Se provsvar digitalt i din mobil
  • Bekräfta att du har antikroppar

[/wpsm_pros]

Vad är ett antikroppstest Corona (Covid-19)?

Om du har haft influensasymptom eller någon i din familj haft symptom som påminner om en influensa eller en en vanlig förkylning finns det anledning att genomföra ett antikroppstest som bekräftar till 99,6% om du har haft corona. Corona drabbar oss väldigt olika, somliga känner inte några symptom överhuvudtaget, medan vissa tvingas lämna jordelivet. Om du bekräftat att du har skapat antikroppar mot corona kan du besöka dina nära och kära som är 70+ eller av något annat hälsotillstånd befinner sig i riskgruppen. Läs mer om folkhälsomyndighetens riktlinjer kring corona här.

Det är väldigt enkelt att genomföra ett coronatest genom ett blodprov. Du beställer blodprovet online via Werlabs eller Mediseras hemsida då dessa är de enda företagen i branschen som erbjuder denna tjänst. Därefter inväntar du en remiss. För närvarande går det endast att genomföra ett antikroppstest mot corona på ett antal orter i landet. Orterna där du kan coronatesta dig är Stockholm, Göteborg, Malmö, Ekeby, Halmstad, Jönköping, Kristanstad, Mariestad, Strängnäs, Trollhättan, Ulricehamn, Visby, Vetlanda och Västerås.

Du kan även läsa om våra recensioner om Werlabs och Medisera med betyg, omdöme och sammanfattning. Där kan du enkelt läsa på om företagen  på innan du gör ditt val.

Hur uppstod och spreds Corona?

Corona har svept över världen med storm och har inte gått någon obemärkt förbi. Influensan har dessvärre skördat många människoliv genom sitt aggressiva angrepp på immunförsvaret. Virussjukdomen har drabbat världen både kroppsligt som ekonomiskt och har skapat börsfall på världens handelsplatser.

Corona eller covid-19 som influensasjukdomen heter i fackspråk utbröt i Wuhan som ligger i Hubeiprovinsen i Kinas inland. Orsaken till Coronas plötsliga och aggressiva utbrott är ännu okänt, men det tros härstamma från fladdermöss eller myrkottar.

En del konspiratoriker hävdar att coronautbrottet är ett experiment på ett biologiskt vapen som gick snett. Konspirationsteorin påstår att Kinas regering forskade på biologiska vapen med farliga virussjukdomar som skulle kunna användas som ett framgångsrikt vapen för att utplåna eller sänka moralen hos fienden vid en eventuell väpnad konflikt. Detta stannar dock vid en konspirationsteori och bygger inte på faktiska grunder.