Gävle

Hälsokontroll Gävle 2020

Hälsokontroll i Gävle är lätt att genomföra. Nedan har vi listat Gävles populäraste Hälsoundersökningar via blodprov. I Gävle kan du välja bland flera hälsoundersökningsbolag.

För att ta ett blodprov klickar du på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningsställe. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt via bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det finns även möjlighet till mer specifika undersökningar så som allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan de bästa hälsokontrollerna i Gävle för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja.

Hälsokontroll Gävle

Hälsokontroll Gävle Populärast

I Gävle kan du välja bland Werlabs och Svensk provtagning som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Både svensk provtagning och Werlabs har Encia som samarbetspartner, du kan besöka deras klinik som ligger på Nygatan 40 i Gävle. Se mer information nedan för att jämföra pris och hälsomarkörer. Välj den bästa hälsoundersökningen i Gävle.

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

1395:-

Allergitest Gävle

I Gävle med omnejd kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Gävle mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Gävle idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Gävle här!

Graviditet & fertilitetstest Gävle

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Gävle är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs och Svensk provtagning. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Gävle för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Gävle med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Gävle

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Gävle idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Gävle för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Gävle idag.

Hälsokontroll Gävle Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Gävle finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs och Svensk provtagning. Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Gävle.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Gävle finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.