Borås

Hälsokontroll Borås 2020

Hälsokontroll i Borås är lätt att genomföra. I Borås är det endast Werlabs som erbjuder hälsokontroller via blodprov. Nedan har vi listat de populäraste undersökningar från Werlabs.

För att ta ett blodprov klickar du på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningsställe. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt via Werlabs hemsida samt en läkare som kommenterar dina testresultat.

Det finns även möjlighet till mer specifika undersökningar såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan de bästa hälsokontrollerna i Borås för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja.

Hälsokontroll Borås

Hälsokontroll Borås Populärast

Det finns endast ett bolag som erbjuder hälsokontroller i Borås och det är WerlabsWerlabs är även det bolaget som i vår undersökning 2020 som tog en pallplats i nästan samtliga kriterier vi satt upp när vi recenserade dem. Werlabs har ett provtagningsställe i Borås där du kan genomföra ditt blodprov. Det är i samarbete med Allékliniken Sleipner som ligger på Allégatan 39 i Borås. Nedan har vi listat två av Werlabs mest populära hälsokontroller, klicka på någon av länkarna för att genomföra en hälsokontroll i Borås.

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1395:-

1995:-

Allergitest Borås

I Borås och södra Sverige brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå i april, detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är en vanlig allergi. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Borås idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Borås här!

Graviditet & fertilitetstest Borås

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Borås är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Borås för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Borås med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Borås

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Borås idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Borås för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet smärtfritt stick i fingret kan man åt så mycket information för att se din hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Borås idag.

Hälsokontroll Borås Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Borås finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Borås. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.