Göteborg

Hälsokontroll Göteborg 2020

Hälsokontroller i Göteborg är lätt att genomföra. Nedan listar vi de bolag där du kan genomföra en hälsokontroll via blodprov i Göteborg. Det har blivit mycket smidigt att få kontroll över sin hälsa och förebygga dolda sjukdomar med hälsoundersökningar via blodprov.

För att genomföra en kontroll klickar du på någon av länkarna nedan. Sedan väljer du den kontroll du vill göra och bokar in ett besök på ett provtagningslabb i Göteborg. De flesta bolagen sammarbetar med Unilab och Carlanderska Sjukhuset, där kan du enkelt via valt bolags hemsida boka en tid för blodprov.

Efter 2-7 dagar får du provsvaren digitalt på bolagets hemsida, smidigt och enkelt. Det går även att komplettera hälsokontrollerna med mer specifika undersökningar som diabetestest eller allergiprov. Jämför nedan hälsokontroller i Göteborg så du får det mesta för pengarna.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Göteborg
Werlabs
Medisera
Svensk Provtagning
Smolab
Blodkollen
Mydrop

Hälsokontroll Göteborg

Hälsokontroll Göteborg Populärast

Det finns flera bolag som erbjuder hälsokontroll i Göteborg bland annat Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab. Provtagning kan genomföras på flera ställen i Göteborg. De flesta av bolagen samarbetar med Unilab som har en hel del provtagninstställen i Göteborg. Ett annat alternativ är Calanderska sjukhuset som även de tillhandahåller blodprov för denna verksamhet. I Göteborg finns tyvärr inte alternativet med drop-in besök för att genomföra ett blodprov, här är det endast tidsbokning som gäller.

Bolag

Betyg

Recensioner

Pris

Till produkt

1395:-

1390:-

1395:-

Werlabs hälsokontroll Göteborg

Om du ska genomföra en hälsoundersökning i Göteborg är Werlabs en av de populäraste bolagen du kan välja. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL plus som visar 43st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Göteborg har Werlabs många provtagningsställen bland annat samarbetar man med Unilabs som finns på ett flertal platser i Göteborg. Om du har köpt din hälsoundersökning genom någon av Werlabs partners apoteket, Apotea eller ICA apoteket kan du gå in genom deras hemsida och aktivera koden för att genomföra din hälsokontroll. Besök gärna werlabs hemsida för att se vilket provtagningsställe som ligger närmast där du bor.

Werlabs

Medisera hälsokontroll Göteborg

Medisera är även en av de mest populära bolagen som utför hälsoundersökningar i Göteborg. Medisera finns representerade på ett flertal ställen i Göteborg med omnejd och erbjuder hälsoundersökningar i flera olika prisklasser. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina kolesterolvärden med mera.

Medisera har precis som Werlabs samarbete med Unilabs som har flera provtagningsställen i Göteborg för dig som är intresserad av att genomföra ett hälsotest. Några andra bolag som samarbetar med Medisera för att utföra blodprov är SYNLAB som är en av Europas största laboratoriekoncerner.

Medisera

Svensk provtagning hälsokontroll Göteborg

Svensk provtagning är ett av Sveriges största hälsoundersökningsbolag och finns representerade på många ställen i Göteborg genom sina partners. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad olika hälsotester som är mer specifika eller kontroller som inte är lika omfattande som premiumkontrollen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

I Göteborg har Svensk provtagning ett flertal provtagningsställen eftersom de har samarbeten med bland andra Unilabs och Synlab, den senare som är en av Europas ledande laboratoriekoncerner med huvudkontor i München. I Göteborg kan du även genomföra en hälsokoll på Carlanderska sjukhuset.

Svensk provtagning

Smolab hälsokontroll Göteborg

Smolab är en mindre spelare på hälsokontroller men erbjuder kvalitativa undersökningar till bra priser och Smolab har samarbete med flera partners som genomför hälsoundersökningar via blodprov i Göteborg.  Smolabs mest populära hälsoundersökning kallar dem kort och gott Hälsokontroll som är ett blodprovspaket med 35 blodanalyser som är ett prisvärt paket där du får mycket för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som de kallas Hälsokontroll Bas som mäter de mest basala behoven för kroppen och ger dig 18 blodanalyser.

I Göteborg finns det ett flertal ställen att utföra en hälsokoll genom Smolab via sina partners. De har samarbete med Unilabs som finns på flera ställen i Göteborg med omnejd, samt Synlab som också dem finns representerande i Göteborgsområdet. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning i Göteborg genom mobilt bank-ID.

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Göteborg

Blodkollen är ett av Sveriges mer kända bolag som utför hälsoundersökning i Göteborg med omnejd. Man har ett brett sortiment av hälsotester och deras mest populära hälsokontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför delar har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Dessa tester är deras standarderbjudanden och testet för kvinnor innehåller 30 blodmarkörer medan tester för män innehåller 31 blodmarkörer.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Göteborg kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Medisera

Mydrop hälsokontroll Göteborg

Mydrop Hälsa är en av de sex aktörerna som vi har med i vår jämförelse som dominerar marknaden i Sverige på hälsoundersökningar. Mydrop har provtagningsställen på ett flertal ställen i Göteborg genom sina samarbetspartners där du kan utföra en hälsoundersökning via blodprov. Mydrops mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar och går utmärkt att utföra på ett provtagningsställe i Göteborg.

I Göteborg kan du utföra Mydrops hälsotest på ett flertal laboratoriet. Mydrop har samarbete med Unilabs och Synlab där du kan utföra ditt blodprov. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar den undersökningen som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID.

Medisera

Allergitest Göteborg

I Göteborg och södra Sverige brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå i april, detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är en vanlig allergi. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Göteborg idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Göteborg här!

Graviditet & fertilitetstest Göteborg

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är havande mot traditionella urinprov. I Göteborg utförs graviditetstest av flera aktörer bland annat Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Göteborg för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Göteborg med hjälp av våra recensioner.

Kroppen/Organ Göteborg

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar mest liv i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Göteborg i dag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Göteborg för att hjälpa dig välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man se hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Göteborg idag.

Hälsoundersökning Göteborg Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Göteborg finns det fyra bolag som vi vill lyfta fram som har utmärkt sig särskilt i våran undersökning. Bolagen är Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab. Trycker du på bolagens länk dirigeras du till våran recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för en hälsokontroll i Göteborg.