Hälsokontroll Göteborg 2020

Hälsokontroller i Göteborg är lätt att genomföra. Nedan listar vi de bolag där du kan genomföra en hälsokontroll via blodprov i Göteborg. Det har blivit mycket smidigt att få kontroll över sin hälsa och förebygga dolda sjukdomar med hälsoundersökningar via blodprov.

För att genomföra en kontroll klickar du på någon av länkarna nedan. Sedan väljer du den kontroll du vill göra och bokar in ett besök på ett provtagningslabb i Göteborg. De flesta bolagen sammarbetar med Unilab och Carlanderska Sjukhuset, där kan du enkelt via valt bolags hemsida boka en tid för blodprov.

Efter 2-7 dagar får du provsvaren digitalt på bolagets hemsida, smidigt och enkelt. Det går även att komplettera hälsokontrollerna med mer specifika undersökningar som diabetestest eller allergiprov.  Jämför nedan hälsokontroller i Göteborg så du får det mesta för pengarna.

Hälsokontroll Göteborg

Hälsokontroll Göteborg Populärast

Det finns flera bolag som erbjuder hälsokontroll i Göteborg bland annat Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab. Provtagning kan genomföras på flera ställen i Göteborg. De flesta av bolagen samarbetar med Unilab som har en hel del provtagninstställen i Göteborg. Ett annat alternativ är Calanderska sjukhuset som även de tillhandahåller blodprov för denna verksamhet. I Göteborg finns tyvärr inte alternativet med drop-in besök för att genomföra ett blodprov, här är det endast tidsbokning som gäller.

Allergitest Göteborg

I Göteborg och södra Sverige brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå i april, detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är en vanlig allergi. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Göteborg idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Göteborg här!

Graviditet & fertilitetstest Göteborg

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är havande mot traditionella urinprov. I Göteborg utförs graviditetstest av flera aktörer bland annat Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Göteborg för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Göteborg med hjälp av våra recensioner.

Kroppen/Organ Göteborg

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar mest liv i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Göteborg i dag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Göteborg för att hjälpa dig välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man se hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Göteborg idag.

Hälsokontroll Göteborg Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Göteborg finns det fyra bolag som vi vill lyfta fram som har utmärkt sig särskilt i våran undersökning. Bolagen är Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab. Trycker du på bolagens länk dirigeras du till våran recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för en hälsokontroll i Göteborg.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general