Helsingborg

Hälsokontroll Helsingborg

Hälsokontroll i Helsingborg är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat Helsingborgs populäraste hälsoundersökningar.

För att genomföra ett blodprov klickar du in på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt på bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det går även att genomföra mer specifika blodprov. Såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan hälsokontroller i Helsingborg för att få så mycket valuta för pengarna, vi hjälper dig att välja rätt.

Populära hälsoundersökningar i Helsingborg
Werlabs hälsoundersökning
Medisera hälsoundersökning
Svensk Provtagning hälsoundersökning
Smolab hälsoundersökning
Blodkollen hälsoundersökning
Mydrop hälsoundersökning

Hälsokontroll Helsingborg

Hälsokontroll Helsingborg Populärast

Det finns endast ett bolag som erbjuder hälsokontroller i Helsingborg och det är WerlabsWerlabs är även det bolaget som i vår undersökning 2020 som tog en pallplats i nästan samtliga kriterier vi satt upp när vi recenserade dem.

Provtagning kan genomföras på två ställen i Helsingborg. Werlabs har samarbete med Privatläkarna i Helsingborg på Järnvägsgatan 10A. De har även samarbete med Ekeby vårdcentral på Storgatan 46 där du kan genomföra ett blodprov. Nedan har vi listat två av Werlabs mest populära hälsokontroller, klicka på någon av länkarna för att genomföra en hälsokontroll i Helsingborg.

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1395:-

1995:-

Werlabs hälsokontroll Helsingborg

I Helsingborg är det endast Werlabs som utför hälsoundersökningar via blodprov av de privata aktörer som vi undersökt. Du kan genomföra deras mest populära hälsokontroll som är Hälsokontroll XL plus och visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

Werlabs har samarbete med två provtagningsplatser i Helsingborg där du kan utföra ditt blodprov. Den ena samarbetspartnern är Privatläkarna i Helsingborg som ligger på Järnvägsgatan 10 A. Du kan också välja att utföra ditt blodprov på Ekeby vårdcentral som ligger på Storgatan 46 i Ekeby utanför Helsingborg.

För att boka hälsokontrollen går du in på Werlabs hemsida och väljer en tid och betalar smidigt med mobilt bank-ID. Efter att blodprovet är genomfört väntar du ett upp till några dagar för att sedan få provsvaret i den digitala journalen som finns på Werlabs hemsida som du hittar tillsammans med en personlig läkarkommentar som kommenterar dina värden och kan exempelvis ge dig råd utifall att du behöver söka dig vidare i vården och liknande.

Werlabs

Medisera hälsokontroll Helsingborg (Finns ej i Helsingborg)

Medisera har tyvärr ingen verksamhet i Helsingborg och du får åka till Malmö och utföra ditt blodprov som är närmsta stad där Medisera har någon verksamhet. Mediseras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som mera specifikt visar dina värden och hur din kropp mår.

Om du ändå är intresserad av att genomföra en hälsokontroll hos Medisera, trots att man inte finns i Helsingborg är det mycket enkelt att boka en hälsokontroll, du besöker deras hemsida och bokar den undersökning som passar dig bäst med mobilt bank-ID. När bokningen är genomförd utför du ditt blodprov hos en av deras samarbetspartner. Du får sedan provsvaret i din digitala journal på bolagets hemsida, där du även hittar en personlig läkarkommentar som kommenterar resultatet.

Medisera

Svensk Provtagning hälsokontroll Helsingborg (Finns ej i Helsingborg)

Svensk Provtagning utför hälsoundersökningar på de flesta håll i Sverige, men har tyvärr ingen verksamhet i Helsingborg eller Skåne. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning har även mindre tester som enbart testar ett önskat område, exempelvis kolesterol, allergier eller järnbrist. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

Om du ändå är intresserad av att boka en hälsokontroll hos Svensk provtagning är det bara att klicka på länken nedan och besöker Svensk provtagnings hemsida och bokar enkelt ett blodprov med mobilt bank-ID. Därefter väljer du den tid som passar för att utföra blodprovet och efter besöket är det bara att vänta på provsvaret som du hittar i deras digitala journal på hemsidan tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Svensk provtagning

Smolab hälsokontroll Helsingborg (Finns ej i Helsingborg)

Smolab har många provtagningsställen i Mälardalsregionen, men har tyvärr inte någon verksamhet överhuvudtaget i Helsingborg eller Skåne. Om du ändå skulle välja genomföra en hälsokontroll hos Smolab på annan ort har man flera olika hälsotest att välja bland där du får en bra bild av hur din kropp mår, i samtliga paket får du en personlig läkarkommentar som kommenterar ditt testresultat. Hos Smolab kan du även utföra mer specifika blodprover exempelvis mot allergier eller vitamin- och mineralbrist.

Smolabs mest populära hälsoundersökning går under namnet Hälsokontroll som är en kontroll som innehåller 35 blodanalyser och är ett prisvärt paket där du får valuta för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som kallas Hälsokontroll Bas som undersöker din kropp grundligt och analyserar det mest basala värdena för din kropp. I Hälsokontroll Bas ingår 18 blodanalyser och en personlig läkarkommentar. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning via mobilt bank-ID

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Helsingborg (Finns ej i Helsingborg)

Blodkollen har för tillfället inte några provtagningsplatser i Helsingborg, men om du ändå får för dig att utföra ett blodprov hos Smolab på annan ort har man ett brett utbud av hälsokontroller. Deras mest populära kontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, testerna liknar varandra men skiljer sig på några hälsomarkörer som endast är avsedda för män respektive kvinnor. Blodkollens tester Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna är deras vanligaste test och dem innehåller 30 blodmarkörer för kvinnor och 31 för män.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop hälsokontroll Helsingborg (Finns ej i Helsingborg)

Det är många som använder sig av Mydrop hälsa för att genomföra sina hälsokontroller, men tyvärr finns man inte etablerade i Helsingborg eller Skåne för tillfället. Mydrops har flera hälsotester men deras mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man.

För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar det blodprovet som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, när undersökningen är färdig kan du avläsa ditt resultat i blodkollens digitala journal på bolagets hemsida.

Mydrop

Allergitest Helsingborg

I Helsingborg och Skåne brukar allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthet uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är en vanlig orsak till dessa symtom under våren. Du kan göra allergitester i Helsingborg mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Helsingborg idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Helsingborg här!

Graviditet & fertilitetstest Helsingborg

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Helsingborg är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Helsingborg för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Helsingborg med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Helsingborg

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Helsingborg idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Helsingborg för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet smärtfritt stick i fingret kan man åt så mycket information för att se din hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Helsingborg idag.

Hälsoundersökning Helsingborg Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Helsingborg finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Helsingborg. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.