Jönköping

Hälsokontroll Jönköping

Hälsokontroll i Jönköping är lätt och smidigt att genomföra. Nedan har vi listat Jönköpings populäraste hälsoundersökningar. I Jönköping är det för tillfället endast Werlabs som erbjuder hälsokontroller via blodprov.

För att ta ett blodprov klickar du på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningsställe. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digital via Werlabs hemsida samt en läkarkommentar.

Det finns också möjlighet att göra ytterligare blodprover såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan de bästa hälsokontrollerna i Jönköping för att välja den undersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja.

Populära hälsoundersökningar i Jönköping
Werlabs hälsoundersökning
Medisera hälsoundersökning
Svensk Provtagning hälsoundersökning
Smolab hälsoundersökning
Blodkollen hälsoundersökning
Mydrop hälsoundersökning

Hälsokontroll Jönköping

Hälsokontroll Jönköping Populärast

Det finns endast ett bolag som erbjuder hälsokontroller i Jönköping och det är WerlabsWerlabs är även det bolaget som i vår undersökning 2020 som tog en pallplats i nästan samtliga kriterier vi satt upp när vi recenserade dem.

Werlabs har samarbete med Wetterhälsan på Batterivägen 9 i Jönköping. Där du kan välja att mellan ett smidigt drop-in besök eller en tidsbokning. Nedan har vi listat två av Werlabs mest populära hälsokontroller, klicka på någon av länkarna för att genomföra en hälsokontroll i Jönköping.

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1395:-

1995:-

Werlabs hälsokontroll Jönköping

I Jönköping kan du genomföra en hälsokontroll hos Werlabs som är en av de större aktörerna som är verksamma i staden. Du kan genomföra deras mest populära hälsokontroll som är Hälsokontroll XL plus och visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

Werlabs har samarbete med Wetterhälsan i Jönköping som utför blodprov åt Werlabs. Wetterhälsan hittar du på Batterigatan 9 och förutom hälsokontroller på privatpersoner utför man även företagshälsovård, bedriver en vaccinationsmottagning och försäkringsmedicinsk vård.

För att boka hälsokontrollen går du in på Werlabs hemsida och väljer en tid och betalar smidigt med mobilt bank-ID. Efter att blodprovet är genomfört väntar du ett upp till några dagar för att sedan få provsvaret i den digitala journalen som finns på Werlabs hemsida som du hittar tillsammans med en personlig läkarkommentar som sätter ord på och förklarar hur du bör sköta din hälsa i fortsättningen för att komma till rätta med dina värden eller bara fortsätta leva som du gjort tidigare om dina värden visar på goda levnadsvanor.

Werlabs

Medisera hälsokontroll Jönköping (Finns ej i Jönköping)

I Jönköping har Medisera i nuläget inte något samarbete med något provtagningslabb för att utföra blodprov och närmsta orterna att utföra en hälsokontroll från Medisera är att åka till Linköping eller Falköping. Mediseras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din kropp mår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som mera specifikt visar dina värden och hur din kropp mår.

Om du ändå är intresserad av att genomföra en hälsokontroll hos Medisera, trots att man inte finns i Jönköping är det mycket enkelt att boka en hälsokontroll, du besöker deras hemsida och bokar den undersökning som passar dig bäst med mobilt bank-ID. När bokningen är genomförd utför du ditt blodprov hos en av deras samarbetspartner. Du får sedan provsvaret i din digitala journal på bolagets hemsida, där du även hittar en personlig läkarkommentar som kommenterar resultatet.

Medisera

Svensk provtagning hälsokontroll Jönköping (Finns ej i Jönköping)

I Jönköping och i norra Småland har Svensk provtagning för tillfället inte någon verksamhet utan om du vill genomföra en hälsoundersökning i Jönköping rekommenderar vi dig att du vänder dig till Werlabs. Svensk provtagnings populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som ger sin syn på dina värden. Svensk provtagning har även mindre tester som enbart testar ett önskat område, exempelvis kolesterol, allergier eller järnbrist. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

Om du är intresserad av att åka till en annan stad för att boka en hälsokontroll hos Svensk provtagning är det bara att klicka på länken nedan och besöker Svensk provtagnings hemsida och bokar enkelt ett blodprov med mobilt bank-ID. Därefter väljer du den tid som passar för att utföra blodprovet och efter besöket är det bara att vänta på provsvaret som du hittar i deras digitala journal på hemsidan tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Svensk provtagning

Smolab hälsokontroller Jönköping (Finns ej i Jönköping)

Smolab har för närvarande ingen samarbetspartner i Jönköping som utför blodprov och närmsta ort att besöka för att genomföra en hälsokontroll via Medisera är Falköping. Om du ändå skulle välja Smolab har man flera olika hälsotest att välja bland där du får en bra bild av hur din kropp mår, i samtliga paket får du en personlig läkarkommentar som kommenterar ditt testresultat. Hos Smolab kan du även utföra mer specifika blodprover exempelvis mot allergier eller vitamin- och mineralbrist.

Smolabs mest populära hälsoundersökning går under namnet Hälsokontroll som är en kontroll som innehåller 35 blodanalyser och är ett prisvärt paket där du får valuta för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som kallas Hälsokontroll Bas som undersöker din kropp grundligt och analyserar det mest basala värdena för din kropp. I Hälsokontroll Bas ingår 18 blodanalyser och en personlig läkarkommentar. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning via mobilt bank-ID.

Smolab

Blodkollen Hälsokontroll Jönköping (Finns ej i Jönköping)

Blodkollen har för tillfället inte någon verksamhet i Jönköping, men om du ändå får för dig att utföra ett blodprov hos Smolab på annan ort har man ett brett utbud av hälsokontroller. Deras mest populära hälsoundersökningar delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, testerna liknar varandra men skiljer sig på några hälsomarkörer som endast är avsedda för män respektive kvinnor. Blodkollens tester Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna är deras vanligaste test och dem innehåller 30 blodmarkörer för kvinnor och 31 för män.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop Hälsokontroll Jönköping (Finns ej i Jönköping)

Mydrop hälsa en populär aktör när det kommer till hälsokontroller i Sverige, men tyvärr har man ingen verksamhet i Jönköping eller i norra Småland för tillfället. Mydrop har flera hälsotester att välja bland, men deras mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man.

För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar det blodprovet som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, när undersökningen är färdig kan du avläsa ditt resultat i blodkollens digitala journal på bolagets hemsida.

Mydrop

Allergitest Jönköping

I Jönköping med omnejd brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå på våren. Detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är något som många människor har problem med under den tiden på året. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Upplever du några symtom som du tror kan bero på en allergi? Gör ett allergitest i Jönköping och se om det finns några mediciner som kan lindra besvären eller kanske finns det något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Jönköping här.

Graviditet & fertilitetstest Jönköping

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Jönköping är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Jönköping för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Jönköping med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Jönköping

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Jönköping idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Jönköping för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet smärtfritt stick i fingret kan man få mycket bra information för att se dina hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Jönköping idag.

Hälsoundersökning Jönköping Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Jönköping finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Jönköping. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.