Landskrona

Hälsokontroll Landskrona

Du kan enkelt och smidigt genomföra en hälsokontroll i Landskrona via blodprov. Det görs i tre enkla steg. Först bokar du en tid på hälsoundersökningsbolaget genom att klicka på någon av länkarna nedan. I nästa steg bokar du en tid på ett provtagningsställe i Landskrona för att utföra din hälsoundersökning. I det tredje steget får du ett provsvar i bolagets digitala journal, snabbt, smidigt och säkert. I detta inkluderas en läkarkommentar som ger sin syn på dina värden precis såsom hade skett om du hade genomfört en vanlig hälsoundersökning i Landskrona.

Boka en hälsoundersökning i Landskrona idag om du är orolig över din hälsostatus eller varför inte genomföra ett allergitest om du har problem med pollen på våren och sommaren. Du kan boka en hälsokontroll i Landskrona som omfattar i stort sett hela kroppen där du får en bra överblick på din hälsostatus. Du kan även boka mer specifika hälsoundersökningar såsom graviditetstest, allergitester, kolesteroltest och många fler.

Landskrona

Hälsoundersökning Landskrona populärast

I Landskrona finns det tyvärr inga provtagningsställen, men Werlabs erbjuder hälsoundersökningar via blodprov i både Helsingborg och Lund. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Landskrona som Werlabs erbjuder. Välj den bästa hälsokontrollen som får dig lugn och ger dig koll på dina värden genom ett enkelt och smärtfritt blodprov.

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1395:-

1995:-