Lerum

Hälsokontroll Lerum

Du kan enkelt och smidigt genomföra en hälsokontroll i Lerum via blodprov. Det görs i tre enkla steg. Först bokar du en tid på hälsoundersökningsbolaget genom att klicka på någon av länkarna nedan. I nästa steg bokar du en tid på ett provtagningsställe i Lerum för att utföra din hälsoundersökning. I det tredje steget får du ett provsvar i bolagets digitala journal, snabbt, smidigt och säkert. I detta inkluderas en läkarkommentar som ger sin syn på dina värden precis såsom hade skett om du hade genomfört en vanlig hälsoundersökning i Lerum.

Boka en hälsoundersökning i Lerum idag om du är orolig över din hälsostatus eller varför inte genomföra ett allergitest om du har problem med pollen på våren och sommaren. Du kan boka en hälsokontroll i Lerum som omfattar i stort sett hela kroppen där du får en bra överblick på din hälsostatus. Du kan även boka mer specifika hälsoundersökningar såsom graviditetstest, allergitester, kolesteroltest och många fler.

lerum

Hälsoundersökning Lerum populärast

I Lerum finns tyvärr inga provtagningsställen, men i Göteborg finns det flera bolag som erbjuder hälsoundersökningar vi blodprov. Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab har mottagningar i Göteborg för den som vill utföra en hälsokontroll via blodprov. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Lerum som bolagen erbjuder. Välj den bästa hälsokontrollen som får dig lugn och ger dig koll på dina värden genom ett enkelt och smärtfritt blodprov.

Bolag

Betyg

Recensioner

Pris

Till produkt

1395:-

1390:-

1395:-