Linköping

Hälsokontroll Linköping

Hälsokontroll i Linköping via blodprov är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat Linköpings populäraste hälsoundersökningar.

För att genomföra ett blodprov klickar du in dig på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt på bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det går även ett genomföra mer specifika blodprov, såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan hälsokontroller i Linköping för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja rätt.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Linköping
Werlabs hälsoundersökning
Medisera hälsoundersökning
Svensk Provtagning hälsoundersökning
Smolab hälsoundersökning
Blodkollen hälsoundersökning
Mydrop hälsoundersökning

Hälsokontroll Linköping

Hälsokontroll Linköping Populärast

I Linköping kan du välja bland Werlabs, Svensk provtagning och Medisera som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Samtliga av hälsoundersökningsbolagen har samarbete med Cordinator medical service som har sin verksamhet på Brigadgatan 26 i Linköping. Se mer information nedan för att jämföra pris och hälsomarkörer. Välj den bästa hälsoundersökningen i Linköping.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

35 blodmarkörer

1395:-

1390:-

Werlabs hälsokontroll Linköping

I Linköping finns det många alternativ att välja bland när du ska välja en hälsoundersökning och det kanske mest populära valet är Werlabs som har ett provtagningsställe i staden. Du kan genomföra deras mest populära hälsokontroll som är Hälsokontroll XL plus och visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Linköping kan du genomföra ditt blodprov hos Werlabs samarbetspartner Cordinator Medical Service som ligger på Brigadgatan 26 i utkanten av Linköping. För att boka hälsokontrollen går du in på Werlabs hemsida och väljer en tid och betalar smidigt med mobilt bank-ID. Efter att blodprovet är genomfört väntar du ett upp till några dagar för att sedan få provsvaret i den digitala journalen som finns på Werlabs hemsida som du hittar tillsammans med en personlig läkarkommentar som kommenterar dina värden och kan exempelvis ge dig råd utifall att du behöver söka dig vidare i vården och liknande.

Werlabs

Medisera hälsokontroll Linköping

I Linköping kan du även boka din hälsoundersökning hos Medisera som erbjuder sina undersökningar i de flesta storstäder i Sverige. I Linköping har Medisera samarbete med Cordinator Medical Service som du hittar på Brigadgatan 26. Mediseras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina värden ser ut mera specifikt.

Det är mycket enkelt att boka en hälsokontroll genom Medisera, du besöker deras hemsida och bokar den undersökning som passar dig bäst smidigt med mobilt bank-ID. När bokningen är klar genomför du ditt blodprov hos deras samarbetspartner. Efter det väntar i något upp till några dygn för att få provsvaret i din digitala journal på bolagets hemsida, där du även hittar en personlig läkarkommentar som kommenterar resultatet.

Medisera

Svensk provtagning hälsokontroll Linköping

I Linköping och Östergötland kan du även välja att genomföra ditt blodprov hos Svensk provtagning som är ett mycket populärt val när det kommer till hälsokontroller via blodprov på nätet. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning har även mindre tester som enbart testar ett önskat område, exempelvis kolesterol, allergier eller järnbrist. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

I Linköping har Svensk provtagning samarbete med Cordinator Medical Service som utför blodprov åt Svensk provtagning. Du hittar provtagningsstället på Brigadgatan 26 i Hagaberg i Linköping. För att boka en hälsoundersökning besöker du Svensk provtagnings hemsida och bokar enkelt ett blodprov med mobilt bank-ID. Därefter väljer du den tid som passar för att utföra blodprovet och efter besöket är det bara att vänta på provsvaret som du hittar i deras digitala journal på hemsidan tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Svensk provtagning

Smolab hälsokontroll Linköping (Finns ej i Linköping)

Smolab är också ett populärt val när det kommer till hälsoundersökningar, men dessvärre har man inte någon verksamhet i Linköping eller i Östergötland utan de närmsta order man har provtagningsställen är Nyköping och Katrineholm. Smolab har flera olika hälsotest att välja bland där du får en bra bild av hur din kropp mår, i samtliga paket får du en personlig läkarkommentar som kommenterar ditt testresultat. Hos Smolab kan du även utföra mer specifika blodprover exempelvis mot allergier eller vitamin- och mineralbrist.

Smolabs mest populära hälsoundersökning går under namnet Hälsokontroll som är en kontroll som innehåller 35 blodanalyser och är ett prisvärt paket där du får valuta för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som kallas Hälsokontroll Bas som undersöker din kropp grundligt och analyserar det mest basala värdena för din kropp. I Hälsokontroll Bas ingår 18 blodanalyser och en personlig läkarkommentar. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning via mobilt bank-ID

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Linköping

I Linköping kan du även utföra hälsokontroller genom Blodkollen som är en annan populär aktör när det kommer till hälsoundersökningar och blodprov i Sverige. Blodkollens blodprov utförs av Cordinator som du hittar på Brigadgatan 26 i Linköping.

Blodkollen har ett digert utbud av hälsokontroller och deras mest populära kontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna är deras vanligaste test och dem innehåller 30 blodmarkörer för kvinnor och 31 för män.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Linköping kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop hälsokontroll Linköping (Finns ej i Linköping)

Mydrop Hälsa är en populär aktör som utför hälsokontroller via blodprov, men man är tyvärr ganska koncentrerade till storstadsregionerna och erbjuder inte sina tjänster till i Linköping. Mydrops har flera hälsotester men deras mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man.

För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar det blodprovet som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, när undersökningen är färdig kan du avläsa ditt resultat i blodkollens digitala journal på bolagets hemsida.

Mydrop

Allergitest Linköping

I Linköping med omnejd kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Linköping mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Linköping idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Linköping här!

Graviditet & fertilitetstest Linköping

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Linköping är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs, Svensk provtagning och Medisera. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Linköping för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Linköping med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Linköping

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Linköping idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Linköping för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Linköping idag.

Hälsoundersökning Linköping Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Linköping finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs, Svensk provtagning och Medisera Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Linköping.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Linköping finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.