Lund

Hälsokontroll Lund 2020

Hälsokontroll i Lund är smidigt och lätt att genomföra. Nedan har vi listat Lunds populäraste hälsoundersökningar. I Lund är det för tillfället endast Werlabs som erbjuder hälsokontroller via blodprov.

För att ta ett blodprov klickar du på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt via Werlabs hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det finns även möjlighet att göra mer specifika undersökningar såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan de bästa hälsokontrollerna i Lund för att välja den undersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja.

Hälsokontroll Lund

Hälsokontroll Lund Populärast

Det finns endast ett bolag som erbjuder hälsokontroller i Lund och det är WerlabsWerlabs är även det bolaget som i vår undersökning 2020 som tog en pallplats i nästan samtliga kriterier vi satt upp när vi recenserade dem.

Provtagning kan genomföras på Blomman vårdcentral på Sankt Laurentiigatan 10 i Lund. Där kan du välja mellan en smidigt drop-in besök eller boka en tid som passar dig. Nedan har vi listat två av Werlabs mest populära hälsokontroller, klicka på någon av länkarna för att genomföra en hälsokontroll i Lund.

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1395:-

1995:-

Allergitest Lund

I Lund och Skåne brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå någon gång på våren. Detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är något som många människor har problem med under den tiden på året. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Upplever du några symtom som du tror kan vara en allergisk reaktion? Gör ett allergitest i Lund och se om det finns några mediciner som kan lindra besvären eller kanske finns det något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Lund här.

Graviditet & fertilitetstest Lund

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Lund är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Lund för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Lund med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Lund

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Lund idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Lund för att hjälpa dig att välja rätt. Det enda som krävs är ett litet smärtfritt stick i fingret för att få ut ibland livsavgörande information om din hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Lund idag.

Hälsoundersökning Lund Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Lund finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Lund. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.