Hälsokontroll Malmö 2020

Hälsokontroller i Malmö är lätt att genomföra. Endast ett av hälsoundersökningsbolagen erbjuder sina tjänster i Malmö och det är Werlabs. Det är numera mycket smidigt att genom ett blodprov få en status på sin hälsa.

Du går in på bolagets hemsida via länken nedan för att välja en tid att komma till mottagningen för att via mobilt bank-id bekräfta köpet. Sedan efter 2-7 dagar får du provsvaren och en personlig läkarkommentar från en legitimerad läkare.

Det går även att genomföra mer specifika undersökningar såsom allergitest eller graviditetstest. Jämför hälsokontroller i Malmö nedan för att få mest valuta för pengarna, vi hjälper dig att välja.

Hälsokontroll i Malmö online via blodprov

Hälsokontroll Malmö Populärast

Det finns endast ett bolag som erbjuder hälsokontroller i Malmö och det är Werlabs. Werlabs är även det bolaget som i vår undersökning 2020 som tog en pallplats i nästan samtliga kriterier vi satt upp när vi recenserade dem.

Provtagning kan genomföras på flera ställen i Malmö. Det går att välja mellan ett smidigt drop-in besök eller med tidsbokning. Hälsokontroll kan genomföras på Skönhetsinstitutet Västra Hamnen, Blomman Vårdcentral, Möllevångs Vårdcentral, Blomman vårdcentral Sofielund och Öresundshälsan.

Antikroppstest Covid-19

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Ta reda på om du är immun mot coronaviruset

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Snabbt svar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

750:-

1395:-

1995:-

Allergitest Malmö

I Malmö och Skåne brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå någon gång på våren. Detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är något som många människor har problem med under den tiden på året. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Upplever du några symtom som du tror kan vara en allergisk reaktion? Gör ett allergitest i Malmö och se om det finns några mediciner som kan lindra besvären eller kanske finns det något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Malmö här.

Graviditet & fertilitetstest Malmö

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Malmö är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Malmö för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Malmö med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kroppen/Organ Malmö

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Malmö idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Malmö för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet smärtfritt stick i fingret kan man åt så mycket information för att se dina hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Malmö idag.

Hälsokontroll Malmö Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Malmö finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Malmö. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general