Malmö

Hälsokontroll Malmö 2020

Hälsokontroller i Malmö är lätt att genomföra. Endast ett av hälsoundersökningsbolagen erbjuder sina tjänster i Malmö och det är Werlabs. Det är numera mycket smidigt att genom ett blodprov få en status på sin hälsa.

Du går in på bolagets hemsida via länken nedan för att välja en tid att komma till mottagningen för att via mobilt bank-id bekräfta köpet. Sedan efter 2-7 dagar får du provsvaren och en personlig läkarkommentar från en legitimerad läkare.

Det går även att genomföra mer specifika undersökningar såsom allergitest eller graviditetstest. Jämför hälsokontroller i Malmö nedan för att få mest valuta för pengarna, vi hjälper dig att välja.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Malmö
Werlabs
Medisera
Svensk Provtagning
Smolab
Blodkollen
Mydrop

Hälsokontroll i Malmö online via blodprov

Hälsokontroll Malmö Populärast

I Malmö finns finns det två bolag som utför hälsoundersökningar och det är Werlabs och Medisera. Båda bolagen tog pallplatser i vår undersökning 2020 så även fast det inte finns lika många aktörer att välja bland i Malmö som i övriga storstäder är både Werlabs och Medisera utmärkta val. De båda toppade i stort sett alla kriterier vi satte upp för att undersöka bolagen.

Provtagning kan genomföras på flera ställen i Malmö. Det går att välja mellan ett smidigt drop-in besök eller med tidsbokning. Werlabs hälsokontroll kan genomföras på  Skönhetsinstitutet Västra Hamnen, Blomman Vårdcentral, Möllevångs Vårdcentral, Blomman vårdcentral Sofielund och Öresundshälsan som även har samarbete med Medisera där det går utmärkt att utföra en hälsokontroll via blodprov.

Hälsokontroll Stor

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Läkarkommentar

35 Hälsomarkörer

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1390:-

1395:-

1995:-

Werlabs hälsokontroll Malmö

Om du ska genomföra en hälsoundersökning i Malmö är Werlabs en av de populäraste bolagen du kan välja. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL plus som visar 43st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Malmö har Werlabs många provtagningsställen bland annat samarbetar man med Unilabs som har flera provlabb i Malmö. Om du har köpt din hälsoundersökning genom någon av Werlabs partners apoteket, Apotea eller ICA apoteket kan du gå in genom deras hemsida och aktivera koden för att genomföra din hälsokontroll. Besök gärna werlabs hemsida för att se vilket provtagningsställe som ligger närmast där du bor.

Werlabs

Medisera hälsokontroll Malmö

Medisera är även en av de mest populära bolagen som utför hälsoundersökningar i Malmö. Du kan utföra ditt hälsotest  hos Öresundshälsan som är en partner till Medisera. De erbjuder hälsoundersökningar i flera olika prisklasser där du även kan boka mer specifika undersökning såsom glutentest och östrogentest. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina kolesterolvärden med mera.

Medisera har precis som Werlabs samarbete med Unilabs som har flera provtagningsställen i Malmö för dig som är intresserad av att genomföra ett hälsotest. Några andra bolag som samarbetar med Medisera för att utföra blodprov är Synlab som är en av Europas största laboratoriekoncerner.

Medisera

Svensk provtagning hälsokontroll Malmö (Finns ej i Malmö)

Svensk provtagning är ett av Sveriges största hälsoundersökningsbolag, men finns dessvärre inte representerade i Malmö och inte på någon annan ort i Skåne heller. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad olika hälsotester som är mer specifika eller kontroller som inte är lika omfattande som premiumkontrollen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

Svensk provtagning

Smolab hälsokontroll Malmö (Finns ej i Malmö)

Smolab är en mindre spelare på hälsokontroller men erbjuder kvalitativa undersökningar till bra priser, men tyvärr har Smolab inte någon verksamhet i Malmö eller i Skåne utan om man vill genomföra en hälsokoll får man välja bland Medisera och Werlabs.   Smolabs mest populära hälsoundersökning kallar dem kort och gott Hälsokontroll som är ett blodprovspaket med 35 blodanalyser som är ett prisvärt paket där du får mycket för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som de kallas Hälsokontroll Bas som mäter de mest basala behoven för kroppen och ger dig 18 blodanalyser. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida  och köper en undersökning genom mobilt bank-ID.

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Malmö (Finns ej i Malmö)

Blodkollen är en annan aktör som utför hälsoundersökningar. Dessvärre har inte man inte någon verksamhet i Malmö eller i Skåne. Man har ett brett sortiment av hälsotester och deras mest populära hälsokontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför delar har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Dessa tester är deras standarderbjudanden och testet för kvinnor innehåller 30 blodmarkörer medan tester för män innehåller 31 blodmarkörer.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester tester någon annanstans än i Malmö kan du besöka deras hemsida för att se vart man har provtagningställen. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Medisera

Mydrop hälsokontroll Malmö (Finns ej i Malmö)

Mydrop Hälsa är en av de sex aktörerna som vi har med i vår jämförelse som dominerar marknaden i Sverige på hälsoundersökningar. Mydrop har dessvärre inga provtagningställen i Malmö eller i övriga Skåne. Mydrops mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar.

För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar den undersökningen som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, då får du som vi tidigare skrev om boka undersökningen på en annan ort eftersom Mydrop inte har några provtagningsställen i Skåne.

Medisera

Allergitest Malmö

I Malmö och Skåne brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå någon gång på våren. Detta kan bero på att träden börjat blomma, björkpollen är något som många människor har problem med under den tiden på året. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Upplever du några symtom som du tror kan vara en allergisk reaktion? Gör ett allergitest i Malmö och se om det finns några mediciner som kan lindra besvären eller kanske finns det något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Malmö här.

Graviditet & fertilitetstest Malmö

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Malmö är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Malmö för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Malmö med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kroppen/Organ Malmö

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Malmö idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Malmö för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet smärtfritt stick i fingret kan man åt så mycket information för att se dina hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Malmö idag.

Hälsoundersökning Malmö Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Malmö finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Malmö. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.