Norrköping

Hälsokontroll Norrköping

Hälsokontroll i Norrköping är smidigt att genomföra. Nedan vi listat Norrköpings populäraste hälsoundersökningar. I Norrköping finns det flera hälsoundersökningsbolag som erbjuder sina tjänster.

För att ta ett blodprov klickar du på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningsställe. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt via bolagets hemsida samt en läkare som kommenterar dina testresultat.

Det finns även möjlighet att till mer specifika undersökningar såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan de bästa hälsokontrollerna i Norrköping för att få så mycket valuta för pengarna, vi hjälper dig att välja.

Populära hälsoundersökningar i Norrköping
Werlabs hälsoundersökning
Medisera hälsoundersökning
Svensk Provtagning hälsoundersökning
Smolab hälsoundersökning
Blodkollen hälsoundersökning
Mydrop hälsoundersökning

Hälsokontroll Norrköping

Hälsokontroll Norrköping Populärast

I Norrköping är det tre bolag som erbjuder hälsoundersökning via blodprov. De tre bolagen är Werlabs, Medisera och Svensk provtagning. Nedan har vi listat deras populäraste hälsokontroller.

Vill du läsa vår recension om Werlabs, Medisera eller Svensk provtagning klicka på respektive bolags namn. I recensionen har vi betygsatt och sammanfattat det viktigaste du behöver känna till för att lättare välja rätt bolag för hälsokontroll Norrköping.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

35 blodmarkörer

1395:-

1390:-

Werlabs Hälsokontroll Norrköping

I Norrköping kan du besöka ett av Werlabs provtagningslabb för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov.  Du kan genomföra deras mest populära hälsokontroll som är Hälsokontroll XL plus och visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

Werlabs har samarbete med två provtagningslabb i Norrköping där du kan utföra ditt blodprov. Du kan besöka Cordinator Medical Service som ligger Södra promenaden 32 eller Encia hälsomottagning som också ligger i centrala Norrköping på Drottninggatan 32.

För att boka hälsokontrollen går du in på Werlabs hemsida och väljer en tid och betalar smidigt med mobilt bank-ID. Efter att blodprovet är genomfört väntar du ett upp till några dagar för att sedan få provsvaret i den digitala journalen som finns på Werlabs hemsida som du hittar tillsammans med en personlig läkarkommentar som sätter ord på och förklarar hur du bör sköta din hälsa i fortsättningen för att komma till rätta med dina värden eller bara fortsätta leva som du gjort tidigare om dina värden visar på goda levnadsvanor.

Werlabs

Medisera Hälsokontroll Norrköping

Medisera är en av de vanligaste alternativen att välja bland de privata aktörerna på hälsokontroller. I Norrköping och Östergötland finns man representerade på Södra promenaden 32 genom sin partner Cordinator Medical Service som är deras enda provtagningsställe i Norrköping.

Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina kolesterolvärden med mera.

Om du är intresserad av att boka en hälsoundersökning hos Medisera kan du besöka deras hemsida och välja någon av deras hälsokontroller. Du bokar enkelt en hälsokontroll med Mobilt Bank-ID. När blodprovet är avklarat kan du läsa provsvaren i din patientjournal på Mediseras hemsida, där kan du även läsa en personlig läkarkommentar som kommenterar ditt resultat.

Medisera

Svensk Provtagning Hälsokontroll Norrköping

I Norrköping kan man även genomföra en hälsokontroll hos Svensk provtagning som har näst flest provtagningsställen i Sverige efter Werlabs. Svensk provtagning har samarbete med två partners i Norrköping som utför blodprov. Du kan besöka Cordinator Medical Service som ligger på Södra promenaden 32 eller Encia vårdcentral som också ligger i centrala Norrköping på Drottninggatan 32.

Svensk provtagnings populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad olika hälsotester som är mer specifika eller kontroller som inte är lika omfattande som premiumkontrollen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

För att boka en hälsokontroll hos Svensk provtagning klickar du på länken nedan och omdirigeras till deras hemsida. Där bokar du enkelt och smidigt en hälsokontroll med hjälp av Mobilt-Bank-ID. När du utfört ditt blodprov får du dina provsvar i Svensk provtagnings digitala journal där du även hittar en personlig läkarkommentar som kommenterar dina testresultat.

Svensk provtagning

Smolab Hälsokontroll Norrköping (Finns ej i Norrköping)

Ett annat populärt alternativ bland hälsoundersökningar är Smolab men för tillfället har man ingen verksamhet i Norrköping eller någon annanstans i Östergötland. Om man är intresserad av att utföra en hälsoundersökning via Smolab är Nyköping och Katrineholm de närmsta orterna att besöka.

Smolabs mest populära hälsoundersökning kallar dem kort och gott Hälsokontroll som är ett blodprovspaket med 35 blodanalyser som är ett prisvärt paket där du får mycket för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som de kallas Hälsokontroll Bas som mäter de mest basala behoven för kroppen och ger dig 18 blodanalyser.

För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning i Norrköping genom mobilt bank-ID. När blodprovet är utfört läser du dina testresultat tillsammans med en personlig läkarkommentar i din digitala journal på Smolabs hemsida som du får tillgång till via Mobilt Bank-ID.

Smolab

Blodkollen Hälsokontroll Norrköping

Du kan även utföra din hälsoundersökning hos Blodkollen som har samarbete med Cordinator i Norrköping som du hittar på Södra promenaden 32. Blodkollen har ett brett sortiment av hälsotester och deras mest populära hälsokontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför delar har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Dessa tester är deras standarderbjudanden och testet för kvinnor innehåller 30 blodmarkörer medan tester för män innehåller 31 blodmarkörer.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Norrköping kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop Hälsokontroll Norrköping

I Norrköping har dessvärre Mydrop hälsa inte något samarbete med någon partner som kan utföra blodprov, men du kan besöka deras hemsida för att se vart man har har provtagningsställen. Mydrops mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar.

För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar den undersökningen som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID. När du utfört ditt blodprov hittar du dina provsvar i Mydrops digitala journal tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Mydrop

Allergitest Norrköping

I Norrköping med omnejd kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Norrköping mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Norrköping idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Norrköping här!

Graviditet & fertilitetstest Norrköping

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Norrköping kan du genomföra ett graviditetstest hos Werlabs, Svensk provtagning och Medisera. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Norrköping för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Norrköping med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Norrköping

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Norrköping idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Norrköping för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Norrköping idag.

Hälsoundersökning Norrköping Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Norrköping finns det tre bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs, Svensk provtagning och Medisera Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Norrköping.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Norrköping finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.