Örebro

Hälsokontroll Örebro 2020

Hälsokontroll i Örebro via blodprov är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat de populäraste hälsoundersökningarna i Örebro.

För att genomföra ett blodprov går du in på någon av undersökningarna som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt på bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Du kan även genomföra mer specifika blodprov, såsom allergitest eller diabetestest. Jämför nedan hälsokontroller i Örebro för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja rätt.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Örebro
Werlabs hälsoundersökning
Medisera hälsoundersökning
Svensk Provtagning hälsoundersökning
Smolab hälsoundersökning
Blodkollen hälsoundersökning
Mydrop hälsoundersökning

Hällsokontroll Örebro

Hälsokontroll Örebro Populärast

I Örebro kan du välja bland Werlabs och Svensk provtagning som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Både svensk provtagning och Werlabs har Encia som samarbetspartner, du kan besöka deras klinik som ligger på Drottninggatan 38 i Örebro. De båda bolagen har också samarbete med Strids naprapatklinik som ligger på Oskarsvägen 2 i centrala Örebro. Se mer information nedan för att jämföra pris och hälsomarkörer. Välj den bästa hälsoundersökningen i Örebro.

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

1395:-

Werlabs hälsokontroll Örebro

Werlabs är Sveriges största privata företag som erbjuder hälsokontroller och har provtagningsplatser i stort sett hela Sverige och så även i Örebro. Du kan genomföra deras mest populära hälsokontroll som är Hälsokontroll XL plus och visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Örebro kan du utföra ditt blodprov på två olika mottagningar i staden som Werlabs har samarbete med. På Encia hälsomottagning i Örebro kan du genomföra ditt blodprov och Encia hittar du på andra våningen på Drottninggatan 38. Det andra stället du kan undersöka dig på är Strids naprapat klinik i Örebro som du hittar på Oskarsvägen 2. För att boka hälsokontrollen går du in på Werlabs hemsida och bokar ditt hälsotest snabbt, smidigt och säkert med mobilt bank-ID. När blodprovet är taget kan du luta dig tillbaka och vänta på ditt provsvar i Werlabs digitala journal på deras hemsida som du hittar tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Werlabs

Svensk provtagning hälsokontroll Örebro

I Örebro kan du genomföra en hälsokontroll via blodprov hos Svensk provtagning som är ett av de bolagen vi undersökt som har verksamhet i staden. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad specifika hälsotester där du kan testa en liten del istället för hela kroppen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

Svensk provtagning har samarbete med Encia hälsokontroller och Strids naprapatklinik som båda utför blodprov åt Svensk provtagning. För att boka en hälsoundersökning besöker du Svensk provtagnings hemsida och bokar enkelt ett blodprov med mobilt bank-ID. Därefter väljer du den tid som passar för att utföra blodprovet och efter besöket är det bara att vänta på provsvaret som du hittar i deras digitala journal på hemsidan tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Svensk provtagning

Medisera hälsokontroll Örebro (Finns ej i Örebro)

Medisera är ett mycket populärt val när det kommer till hälsoundersökningar. Dessvärre har man i nuläget inte någon verksamhet i Örebro utan närmsta ort där man utför hälsokontroller är Eskilstuna. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina värden ser ut mera specifikt.

Medisera har ingen samarbetspartner i Örebro och har därför inte någon verksamhet i staden, men om man gärna vill ge Medisera sitt förtroende att genomföra hälsokontrollen kan man göra det i Eskilstuna på Mälarsjukhuset. Dit går du efter att du bokat en hälsoundersökning genom mobilt bank-ID på Mediseras hemsida.

Medisera

Smolab hälsokontroll Örebro (Finns ej i Örebro)

Smolab är ett anrikt bolag och har utfört hälsokontroller i över 30 år, men tyvärr har man flest provtagningsplatser i Stockholmsregionen och inte i Örebro eller Närke. De närmsta orterna du kan besöka om du vill utföra en hälsokontroll genom Smolab kan du åka till Eskilstuna och mälarsjukhuset eller till Katrineholm.  Smolab har många hälsokontroller att välja bland och du kan utföra allt från allergitester till heltäckande hälsokontroller som ger dig en bra bild av hur kroppen mår.

Smolabs mest populära hälsoundersökning går under namnet Hälsokontroll som är en kontroll som innehåller 35 blodanalyser och är ett prisvärt paket där du får valuta för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som kallas Hälsokontroll Bas som undersöker din kropp grundligt och analyserar det mest basala värdena för din kropp. I Hälsokontroll Bas ingår 18 blodanalyser och en personlig läkarkommentar. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning via mobilt bank-ID

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Örebro

Blodkollen är ett av de bolag som utför hälsokontroller i Örebro. Om du väljer att boka en hälsokontroll genom blodkollen kan du genomföra ditt blodprov på Strids naprapatklinik som är en del av Synlabs laboratorieverksamhet. Strids naprapatklinik hittar du på Oscarsvägen 2 i centrala Örebro.

Blodkollen har ett digert utbud av hälsokontroller och deras mest populära kontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna är deras vanligaste test och dem innehåller 30 blodmarkörer för kvinnor och 31 för män.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Örebro kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop hälsokontroll Örebro (Finns ej i Örebro)

Mydrop Hälsa har ett brett utbud av hälsokontroller och specifika blodprov, men man har dessvärre ingen verksamhet i Örebro. Om du är intresserad av att köpa ditt blodprov från Mydrop kan du utföra kontrollen i Eskilstuna på Mälarsjukhuset som är den närmsta ort där man har verksamhet i. Mydrops har flera hälsotester men deras mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar det blodprovet som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, när undersökningen är färdig kan du avläsa ditt resultat i blodkollens digitala journal på bolagets hemsida.

Mydrop

Allergitest Örebro

I Örebro och mellersta Sverige kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Örebro mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Örebro idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Örebro här!

Graviditet & fertilitetstest Örebro

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Örebro är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs och Svensk provtagning. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Örebro för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Örebro med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Örebro

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Örebro idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Örebro för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Örebro idag.

Hälsoundersökning Örebro Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Örebro finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs och Svensk provtagning Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Örebro.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Örebro finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.