Stockholm

Hälsokontroll Stockholm 2020

En hälsokontroll i Stockholm är lätt att genomföra. Samtliga hälsoundersökningsbolag vi jämför erbjuder hälsoundersökningar i Stockholm via blodprov. Det är enkelt att göra en hälsokontroll via blodprov. Du bokar en tid genom ett av bolagen vi listar nedan, sedan kan du i Stockholm göra ett drop-in besök när det passar dig. När du varit och tagit ditt blodprov kommer dina provsvar inom 2-7 dagar digitalt på bolagets hemsida.

När du ska välja hälsopaket finns det många specifika undersökningar som kan göras, exempelvis kan du ta allergitest, graviditetstest eller PSA-prov om du är man, över 50 år gammal och orolig över sin prostata.

Om du inte själv vet vilket hälsopaket du ska välja finns det större mer omfattande hälsokontroller som undersöker stora delar av kroppen och täcker det mesta så att du inte missar något viktigt att kontrollera.

Du kan läsa mer om hälsopaketen de olika företagen erbjuder på vår recension om de olika bolagen. Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab är de främsta i Stockholmsområdet. I recensionen kan du läsa om hur vi jämför och betygsätter bolagen verksamma inom hälsokontroller i Stockholm 2020.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Stockholm
Werlabs
Medisera
Svensk Provtagning
Smolab
Blodkollen
Mydrop

Hälsokontroll Stockholm

hälsokontroll stockholm

Populära hälsokontroller i Stockholm

Samtliga bolag i vår undersökning tillhandahåller hälsokontroller i Stockholm. De tre främsta som vi vill lyfta fram är listade nedan. Vill du läsa vår recension om Werlabs, Medisera eller Svensk provtagning klicka på respektive bolags namn. I recensionen har vi betygsatt och sammanfattat det viktigaste du behöver känna till för att lättare välja rätt bolag för hälsokontroll Stockholm.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

35 blodmarkörer

1395:-

1390:-

Werlabs Hälsokontroll Stockholm

Om du ska genomföra en hälsoundersökning i Stockholm är Werlabs en av de populäraste bolagen du kan välja. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL plus som visar 43st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Stockholm har Werlabs många provtagningsställen bland annat samarbetar man med Unilabs som finns på ett flertal platser i Stockholm. Om du har köpt din hälsoundersökning genom någon av Werlabs partners apoteket, Apotea eller ICA apoteket kan du gå in genom deras hemsida och aktivera koden för att genomföra din hälsokontroll. Besök gärna werlabs hemsida för att se vilket provtagningsställe som ligger närmast där du bor.

Werlabs

Medisera Hälsokontroll Stockholm

Medisera är även en av de mest populära bolagen som utför hälsoundersökningar i Stockholm. Medisera finns representerade på ett flertal ställen i Stockholm med omnejd och erbjuder hälsoundersökningar i flera olika prisklasser. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina kolesterolvärden med mera.

Medisera har precis som Werlabs samarbete med Unilabs som har flera provtagningsställen i Stockholm för dig som är intresserad av att genomföra ett hälsotest. Några andra bolag som samarbetar med Medisera för att utföra blodprov är SYNLAB, Karolinska sjukhuset, Södersjukhuset, Capio, Bromma sjukhus med flera.

Medisera

Svensk provtagning Hälsokontroll Stockholm

Svensk provtagning är ett av Sveriges största hälsoundersökningsbolag och finns representerade på många ställen i Stockholm genom sina partners. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad olika hälsotester som är mer specifika eller kontroller som inte är lika omfattande som premiumkontrollen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

I Stockholm har Svensk provtagning en mängd olika provtagningsställen och uppgår till ungefär 100 stycken. De har samarbeten med bland andra Unilabs som har flera provtagningsställen i Stockholm, men även Synlab och Karolinska sjukhuset med flera.

Svensk provtagning

Smolab Hälsokontroll Stockholm

Smolab är en mindre spelare på hälsokontroller men erbjuder kvalitativa undersökningar till bra priser och Smolab har samarbete med flera partners som genomför hälsoundersökningar via blodprov i Stockholm.  Smolabs mest populära hälsoundersökning kallar dem kort och gott Hälsokontroll som är ett blodprovspaket med 35 blodanalyser som är ett prisvärt paket där du får mycket för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som de kallas Hälsokontroll Bas som mäter de mest basala behoven för kroppen och ger dig 18 blodanalyser.

Det är i Stockholm Smolab har flest provtagningsställen genom sina partners. Smolab har omkring ett 100-tal provtagningsplatser du kan gå till om du vill genomföra en hälsokontroll via blodprov. Smolab har samarbete med Unilabs som finns på flera ställen i Stockholm, samt Synlab som också dem finns representerande i Stockholm med omnejd. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och boka enkelt en hälsoundersökning i Stockholm genom mobilt bank-ID.

Blodkollen Hälsokontroll Stockholm

Blodkollen är ett av Sveriges mer kända bolag som utför hälsoundersökning i Stockholm med omnejd. Man har ett brett sortiment av hälsotester och deras mest populära hälsokontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför delar har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Dessa tester är deras standarderbjudanden och testet för kvinnor innehåller 30 blodmarkörer medan tester för män innehåller 31 blodmarkörer.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Stockholm kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop Hälsokontroll Stockholm

Mydrop Hälsa är en av de sex aktörerna som vi har med i vår jämförelse som dominerar marknaden i Sverige på hälsoundersökningar. Mydrop har provtagningsställen på ett flertal ställen i Stockholm genom sina samarbetspartners där du kan utföra en hälsoundersökning via blodprov. Mydrops mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar och går utmärkt att utföra på ett provtagningsställe i Stockholm.

I Stockholm kan du utföra Mydrops hälsotest på 37 olika laboratorier. Mydrop har samarbete med Unilabs och Synlab där du kan utföra ditt blodprov. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar den undersökningen som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID.

Mydrop

Allergitest Stockholm

I Stockholm med omnejd brukar allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthet uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är en vanlig orsak till dessa symtom under våren. Du kan göra allergitester i Stockholm mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Stockholm idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Stockholm här!

Graviditet & fertilitetstest Stockholm

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. I Stockholm utförs graviditetstester av flera aktörer bland annat Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Stockholm för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Stockholm med hjälp av våra recensioner.

Kroppen/Organ Stockholm

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar mest liv i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Stockholm idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Stockholm för att hjälpa dig välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man se hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Stockholm idag.

Var finns provtagningsställen för hälsoundersökning Stockholm?

De olika bolagen erbjuder från 50 upp till ca 100 stycken olika provtagningsställen där man kan genomföra en hälsokontroll i Stockholm. Många erbjuder blodprov på drop-in besök och därmed slipper du tidsbokning. Samtliga bolag som tillhandahåller hälsoundersökning i Stockholm har provtagningsställen via drop-in besök. Du kan läsa mer på respektive bolags hemsida. Vi har länkat till provtagningställen för varje bolag. Se Werlabs, Medisera eller Svensk provtagning.