Hälsokontroll Stockholm 2020

En hälsokontroll i Stockholm är lätt att genomföra. Samtliga hälsoundersökningsbolag vi jämför erbjuder hälsoundersökningar i Stockholm via blodprov. Det är enkelt att göra en hälsokontroll via blodprov. Du bokar en tid genom ett av bolagen vi listar nedan, sedan kan du i Stockholm göra ett drop-in besök när det passar dig. När du varit och tagit ditt blodprov kommer dina provsvar inom 2-7 dagar digitalt på bolagets hemsida.

När du ska välja hälsopaket finns det många specifika undersökningar som kan göras, exempelvis kan du ta allergitest, graviditetstest eller PSA-prov om du är man, över 50 år gammal och orolig över sin prostata.

Om du inte själv vet vilket hälsopaket du ska välja finns det större mer omfattande hälsokontroller som undersöker stora delar av kroppen och täcker det mesta så att du inte missar något viktigt att kontrollera.

Du kan läsa mer om hälsopaketen de olika företagen erbjuder på vår recension om de olika bolagen. Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab är de främsta i Stockholmsområdet. I recensionen kan du läsa om hur vi jämför och betygsätter bolagen verksamma inom hälsokontroller i Stockholm 2020.

Hälsokontroll Stockholm

hälsokontroll stockholm

Populära hälsokontroller i Stockholm

Samtliga bolag i vår undersökning tillhandahåller hälsokontroller i Stockholm. De tre främsta som vi vill lyfta fram är listade nedan. Vill du läsa vår recension om Werlabs, Medisera eller Svensk provtagning klicka på respektive bolags namn. I recensionen har vi betygsatt och sammanfattat det viktigaste du behöver känna till för att lättare välja rätt bolag för hälsokontroll Stockholm.

Beställ via Mobilt BankID

Antikroppstest
Corona (Covid-19)

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

99% tillförlitlighet

35 blodmarkörer

38 blodmarkörer

1395:-

790:-

1390:-

1395:-

15%  med rabattkod: "Testa15"

Allergitest Stockholm

I Stockholm med omnejd brukar allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthet uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är en vanlig orsak till dessa symtom under våren. Du kan göra allergitester i Stockholm mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Stockholm idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Stockholm här!

Graviditet & fertilitetstest Stockholm

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. I Stockholm utförs graviditetstester av flera aktörer bland annat Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Stockholm för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Stockholm med hjälp av våra recensioner.

Kroppen/Organ Stockholm

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar mest liv i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Stockholm idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Stockholm för att hjälpa dig välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man se hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Stockholm idag.

Var finns provtagningsställen för hälsokontroll Stockholm?

De olika bolagen erbjuder från 50 upp till ca 100 stycken olika provtagningsställen där man kan genomföra en hälsokontroll i Stockholm. Många erbjuder blodprov på drop-in besök och därmed slipper du tidsbokning. Samtliga bolag som tillhandahåller hälsoundersökning i Stockholm har provtagningsställen via drop-in besök. Du kan läsa mer på respektive bolags hemsida. Vi har länkat till provtagningställen för varje bolag. Se Werlabs, Medisera eller Svensk provtagning.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general