Trelleborg

Hälsokontroll Trelleborg

Du kan enkelt och smidigt genomföra en hälsokontroll i Trelleborg via blodprov. Det görs i tre enkla steg. Först bokar du en tid på hälsoundersökningsbolaget genom att klicka på någon av länkarna nedan. I nästa steg bokar du en tid på ett provtagningsställe i Trelleborg för att utföra din hälsoundersökning. I det tredje steget får du ett provsvar i bolagets digitala journal, snabbt, smidigt och säkert. I detta inkluderas en läkarkommentar som ger sin syn på dina värden precis såsom hade skett om du hade genomfört en vanlig hälsoundersökning i Trelleborg.

Boka en hälsoundersökning i Trelleborg idag om du är orolig över din hälsostatus eller varför inte genomföra ett allergitest om du har problem med pollen på våren och sommaren. Du kan boka en hälsokontroll i Trelleborg som omfattar i stort sett hela kroppen där du får en bra överblick på din hälsostatus. Du kan även boka mer specifika hälsoundersökningar såsom graviditetstest, allergitester, kolesteroltest och många fler.

Sjöormen 2012

Hälsoundersökning Trelleborg populärast

I Trelleborg finns det tyvärr inga provtagningsställen, men Werlabs och Medisera har mottagningar i Malmö för den som vill utföra en hälsoundersökning via blodprov. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Trelleborg som Werlabs, och Medisera erbjuder. Välj den bästa hälsokontrollen som får dig lugn och ger dig koll på dina värden genom ett enkelt och smärtfritt blodprov.

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

1395:-

1995:-