Uppsala

Hälsokontroll Uppsala 2020

Hälsokontroll i Uppsala via blodprov är smidigt att genomföra. I Uppsala finns det flera olika hälsoundersökningsbolag att välja mellan. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Uppsala.

För att genomföra ett blodprov går du in på någon av undersökningarna som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar och en personlig läkarkommentar via hemsidornas digitala journaler.

Det går även att göra mer specifika undersökningar som allergitest eller diabetestest. Jämför de populäraste hälsokontrollerna nedan för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst och ger dig mest valuta för pengarna. Vi hjälper dig att välja rätt.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Uppsala
Werlabs
Medisera
Svensk Provtagning
Smolab
Blodkollen
Mydrop

Jämför hälsokontroller i Uppsala

Hälsokontroll Uppsala Populärast

I Uppsala finns det många bolag att välja på till skillnad från många andra städer. Du kan bland annat välja bland Medisera, Werlabs, Svensk provtagning och Smolab. Provtagning kan genomföras på flera ställen i Uppsala. De flesta bolagen samarbetar med Synlab Medilab som har ett provtagningsställe i Uppsala. Ett annat alternativ är Encia hälsomottagning i Uppsala som Werlabs har samarbete med. Totalt finns det två provtagningslabb att gå till för att genomföra sin hälsoundersökning.

Bolag

Betyg

Recensioner

Pris

Till produkt

1395:-

1390:-

1395:-

Werlabs hälsokontroll Uppsala

Om du ska genomföra en hälsoundersökning i Uppsala är Werlabs ett av de populäraste bolagen du kan välja. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL plus som visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Uppsala har Werlabs många provtagningsställen bland annat samarbetar man med Unilabs som finns på ett flertal platser i Uppsala och Mälardalen. Om du har köpt din hälsoundersökning genom någon av Werlabs partners apoteket, Apotea eller ICA apoteket kan du gå in genom deras hemsida och aktivera koden för att genomföra din hälsokontroll. Besök gärna werlabs hemsida för att se vilket provtagningsställe som ligger närmast där du bor.

Werlabs

Medisera hälsokontroll Uppsala

Medisera är även en av de mest populära bolagen som utför hälsoundersökningar i Uppsala. Medisera finns representerade på ett flertal ställen i Uppsala med omnejd och erbjuder hälsoundersökningar i flera olika prisklasser. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina värden ser ut mera specifikt.

Medisera har samarbete med Läkarhuset, SYNLAB Medilab i Uppsala där du kan genomföra ditt blodprov till din hälsokontroll. Provtagningsstället ligger i centrala Uppsala på Kungsgatan 43. Dit går du efter att du bokat en hälsoundersökning genom mobilt bank-ID på Mediseras hemsida.

Medisera

Svensk provtagning hälsokontroll Uppsala

Svensk provtagning är ett av de större bolagen i Sverige som utför hälsoundersökningar. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad specifika hälsotester där du kan testa en liten del istället för hela kroppen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

I Uppsala erbjuder Svensk Provtagning hälsokontroller genom sin partner Encia som du hittar på Kålsängsgränd 10 D i centrala Uppsala. Du kan även genomföra ditt blodprov hos läkarhuset, Synlab Medilab som ligger på Kungsgatan 43 också detta i centrala Uppsala. Du bokar enkelt ett blodprov med mobilt bank-ID på Svensk provtagnings hemsida.

Svensk provtagning

Smolab hälsokontroll Uppsala

Smolab är ett av de sex bolag vi har undersökt för att hitta den bästa hälsoundersökningen i Sverige. Smolab erbjuder undersökningar av hög kvalitet och priserna är i linje med övriga aktörer på marknaden. Smolab samarbetar med Synlab Medilab i Uppsala som ligger på Kungsgatan 43. Smolabs mest populära hälsoundersökning går under namnet Hälsokontroll som är en kontroll som innehåller 35 blodanalyser och är ett prisvärt paket där du får valuta för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som kallas Hälsokontroll Bas som undersöker din kropp grundligt och analyserar det mest basala värdena för din kropp. I Hälsokontroll Bas ingår 18 blodanalyser och en personlig läkarkommentar.

Smolab erbjuder även mer specifika blodprover för dig som vill genomföra ett allergitest eller testa dig mot vitamin och mineralbrist. Man erbjuder även företagshälsovård där man kan genomföra en undersökning på sina anställda för att förebygga sjukdomar. För att boka en hälsokontroll går du in på deras hemsida och genomför köpet smidigt och enkelt med mobilt bank-ID.

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Uppsala

Blodkollen utför hälsoundersökningar i Uppsala genom Synlab Medilab som de övriga aktörerna som vi gått igenom tidigare. Blodkollen har ett digert utbud av hälsokontroller och deras mest populära kontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna är deras vanligaste test och dem innehåller 30 blodmarkörer för kvinnor och 31 för män.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Uppsala kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop hälsokontroll Uppsala

Mydrop Hälsa utför hälsoundersökningar via blodprov och finns representerade i Uppsala genom sin partner Synlab Medilab som finns på Kungsgatan 43 i Uppsala. Mydrops har flera hälsotester men deras mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar som du smidigt och enkelt utför på Synlab Medilab. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar det blodprovet som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, när undersökningen är färdig kan du avläsa ditt resultat i blodkollens digitala journal på bolagets hemsida.

Mydrop

Allergitest Uppsala

I Uppsala med omnejd brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå någon på vårkanten. Detta kan bero på att träden börjat blomma och speciellt björkpollen är något som många svenskar har problem med under den tiden på året. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Upplever du några symtom som du tror kan bero på en allergi? Gör ett allergitest i Uppsala idag och se om det finns några mediciner som kan lindra besvären eller finns det något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Uppsala här.

Graviditet & fertilitetstest Uppsala

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så det blir lättare att planera graviditeten. I Uppsala kan du genom ta ett graviditetstest på Svensk provtagning, Werlabs, Medisera och hos Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Uppsala för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Uppsala med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Uppsala

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Uppsala idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Uppsala för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett lite smärtfritt stick i fingret får man all information om du statusen på dina kolesterolvärden. Välj det populäraste kolesteroltestet i Uppsala idag.

Hälsoundersökning Uppsala Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Uppsala finns det fyra bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab. Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Uppsala.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Uppsala finns det gott om bolag, välj det som passar dig bäst.