Västerås

Hälsokontroll Västerås 2020

Hälsokontroll i Västerås via blodprov är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat de populäraste hälsoundersökningarna i Västerås.

För att genomföra ett blodprov går du in på någon av undersökningarna som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar för du dina provsvar och en läkarkommentar genom bolagens digitala journal.

Bolagen erbjuder även mer specifika hälsoundersökningar om du inte är intresserad av att testa hela kroppen. Då kan du välja bland allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan hälsokontroller i Västerås för att välja en den undersökningar som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja rätt.

Snabbmeny:
Populära hälsoundersökningar i Västerås
Werlabs hälsoundersökning
Medisera hälsoundersökning
Svensk Provtagning hälsoundersökning
Smolab hälsoundersökning
Blodkollen hälsoundersökning
Mydrop hälsoundersökning

Hälsokontroll Västerås

Hälsokontroll Västerås Populärast

I Västerås kan du välja bland Werlabs och Svensk provtagning som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Med Svensk provtagning kan du genomföra ditt blodprov hos Encia som är en av deras samarbetspartners. Det andra stället du kan utföra en undersökning på är hos Werlabs samarbetspartner Läkargruppen i Västerås. Se mer information om deras populäraste hälsokontroller nedan.

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

1395:-

Werlabs hälsokontroll Västerås

I Västerås kan du genomföra en hälsoundersökning via blodprov hos Werlabs som är det populäraste valet när det kommer till hälsokontroller i Sverige. Deras mest bokade hälsoundersökning är Hälsokontroll XL plus som visar 43 st hälsomarkörer där även en personlig läkarkommentar ingår. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll XL som är deras standardundersökning där du får mycket för pengarna men om du betalar några kronor extra för Hälsokontroll XL Plus får du hela 10 hälsomarkörer extra vilket de flesta väljer att göra.

I Västerås har Werlabs samarbete med två mottagningar där du kan genomföra ditt blodprov. Du kan välja bland Encia hälsomottagning som ligger på Källgatan 10 eller Läkargruppen som också dem ligger på Källgatan 10.  Om du har köpt din hälsoundersökning genom någon av Werlabs partners apoteket, Apotea eller ICA apoteket kan du gå in genom deras hemsida och aktivera koden för att genomföra din hälsokontroll. För att boka hälsokontrollen går du in på Werlabs hemsida och bokar kontrollen snabbt och smidigt med mobilt bank-ID.

Werlabs

Hälsokontroll Svensk provtagning Västerås

Svensk provtagning är tillsammans med Werlabs de största bolagen som utför hälsokontroller och båda finns representerade i Västerås. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll premium som innehåller 51 analyser inklusive en läkarkommentar som kommenterar ditt resultat om hur du bör ta dig vidare efter hälsotestet. Svensk provtagning erbjuder även en rad specifika hälsotester där du kan testa en liten del istället för hela kroppen. De erbjuder två hälsoundersökningar för män och kvinnor, Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna som är speciellt utformat för män och kvinnor med dem viktigaste markörerna för män respektive kvinnor.

Svensk provtagning har precis som Werlabs samarbete med Encia i Västerås som du hittar på Källargatan 10 i centrala Västerås. För att boka en hälsoundersökning besöker du Svensk provtagnings hemsida och bokar enkelt ett blodprov med mobilt bank-ID. Därefter väljer du den tid som passar för att utföra blodprovet och efter besöket är det bara att vänta på provsvaret som du hittar i deras digitala journal på hemsidan tillsammans med en personlig läkarkommentar.

Svensk provtagning

Hälsokontroll Medisera Västerås (Finns ej i Västerås)

I Västerås utför tyvärr inte Medisera några hälsokontroller men man finns representerande i Eskilstuna om man gärna vill utföra en hälsoundersökning genom Medisera. Deras populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll stor som innehåller 35 st hälsomarkörer och ger dig en bra bild av hur din hälsostatus ser ut. Deras näst populäraste hälsoundersökning är Hälsokontroll mellan som kostar under tusenlappen och innehåller 32 st hälsomarkörer. Medisera erbjuder flera enskilda hälsotester som visar på exempelvis hur dina värden ser ut mera specifikt.

Medisera har som vi skrivit tidigare ingen verksamhet i Västerås, men i Eskilstuna kan genomföra ett blodprov på Mälarsjukhuset. Dit går du efter att du bokat en hälsoundersökning genom mobilt bank-ID på Mediseras hemsida.

Medisera

Smolab hälsokontroll Västerås (Finns ej i Västerås)

Smolab är ett svenskt bolag som erbjuder hälsoundersökningar via blodprov. Tyvärr har inte Smolab någon verksamhet i Västerås, men om du gärna vill prova på deras blodprov kan du besöka grannstaden Eskilstuna och utföra en hälsoundersökning på Mälarsjukhuset. Smolab erbjuder undersökningar av hög kvalitet och priserna är i linje med övriga aktörer på marknaden.

Smolabs mest populära hälsoundersökning går under namnet Hälsokontroll som är en kontroll som innehåller 35 blodanalyser och är ett prisvärt paket där du får valuta för pengarna. Smolab har även en hälsoundersökning som kallas Hälsokontroll Bas som undersöker din kropp grundligt och analyserar det mest basala värdena för din kropp. I Hälsokontroll Bas ingår 18 blodanalyser och en personlig läkarkommentar. För att boka en hälsokontroll går du enkelt in på deras hemsida och bokar enkelt en hälsoundersökning via mobilt bank-ID

Smolab

Blodkollen hälsokontroll Västerås

Blodkollen utför hälsoundersökningar i Västerås genom Encia hälsomottagning precis som de övriga aktörerna vi skrivit om tidigare. Blodkollen har ett digert utbud av hälsokontroller och deras mest populära kontroller delas in i Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna, dessa tester är snarlika, men män och kvinnors kroppar är annorlunda därför har Blodkollen valt att erbjuda ett test för män respektive ett för kvinnor. Hälsokontroll Man och Hälsokontroll Kvinna är deras vanligaste test och dem innehåller 30 blodmarkörer för kvinnor och 31 för män.

Om du är intresserad av att utföra blodkollens tester i Västerås kan du klicka på länken nedan för att omdirigeras till deras sida. Blodprov bokar du enkelt genom mobilt bank-ID och dina resultat kommer du kunna avläsa i bolagets digitala journal som återfinns på deras hemsida.

Blodkollen

Mydrop hälsokontroll Västerås (Finns ej i Västerås)

Mydrop Hälsa är ett av de sex bolag vi undersökt som utför hälsoundersökningar via blodprov i Sverige. Tyvärr erbjuder inte Mydrop sina tjänster i Västerås och har begränsat utbud på mindre orter och finns koncentrerande kring storstäderna. Mydrops har flera hälsotester men deras mest populära hälsoundersökning är Hälsokontroll senior man som är riktad till äldre män, men det finns även en som är anpassad för yngre män och pojkar som går under namnet Hälsokontroll ung man. För kvinnor finns paketet Hälsokontroll kvinna som passar kvinnor i alla åldrar. För att boka en hälsoundersökning hos Mydrop besöker du lättast deras sida och bokar det blodprovet som passar dig bäst med hjälp av mobilt bank-ID, när undersökningen är färdig kan du avläsa ditt resultat i blodkollens digitala journal på bolagets hemsida.

Mydrop

Allergitest Västerås

I Västerås och området kring Mälaren brukar allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen kan orsaka stora för många på våren. Du kan göra ett allergitest i Västerås mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Västerås idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Västerås här!

Graviditet & fertilitetstest Västerås

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Västerås är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Västerås för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Västerås med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Västerås

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Västerås idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Västerås för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Västerås idag.

Hälsoundersökning Västerås Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Västerås finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs och Svensk provtagning Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Västerås.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Västerås finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.