Hälsokontroll Helsingborg 2020

Hälsokontroll i Helsingborg är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat Helsingborgs populäraste hälsoundersökningar.

För att genomföra ett blodprov klickar du in på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt på bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det går även att genomföra mer specifika blodprov. Såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan hälsokontroller i Helsingborg för att få så mycket valuta för pengarna, vi hjälper dig att välja rätt.

Hälsokontroll Helsingborg

Hälsokontroll Helsingborg Populärast

Det finns endast ett bolag som erbjuder hälsokontroller i Helsingborg och det är WerlabsWerlabs är även det bolaget som i vår undersökning 2020 som tog en pallplats i nästan samtliga kriterier vi satt upp när vi recenserade dem.

Provtagning kan genomföras på två ställen i Helsingborg. Werlabs har samarbete med Privatläkarna i Helsingborg på Järnvägsgatan 10A. De har även samarbete med Ekeby vårdcentral på Storgatan 46 där du kan genomföra ett blodprov. Nedan har vi listat två av Werlabs mest populära hälsokontroller, klicka på någon av länkarna för att genomföra en hälsokontroll i Helsingborg.

Antikroppstest Covid-19

Hälsokontroll XL

Hälsokontroll XL Plus

Ta reda på om du är immun mot coronaviruset

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Snabbt svar

33 Hälsomarkörer

43 Hälsomarkörer

750:-

1395:-

1995:-

Allergitest Helsingborg

I Helsingborg och Skåne brukar allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthet uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är en vanlig orsak till dessa symtom under våren. Du kan göra allergitester i Helsingborg mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som kan härledas till en allergi? Gör ett allergitest i Helsingborg idag och se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Helsingborg här!

Graviditet & fertilitetstest Helsingborg

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så att det blir lättare att planera graviditeten. I Helsingborg är det endast Werlabs som erbjuder graviditetstest via blodprov. fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Helsingborg för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Helsingborg med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Helsingborg

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Helsingborg idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Helsingborg för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet smärtfritt stick i fingret kan man åt så mycket information för att se din hälsostatus. Välj det populäraste kolesteroltestet i Helsingborg idag.

Hälsokontroll Helsingborg Jämförelse

Om man har bestämt sig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag man ska välja.

Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter vissa kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt bolagen därefter.

I Helsingborg finns det dessvärre bara ett bolag som tillhandahåller hälsokontroller. Bolaget heter Werlabs. Trycker du på Werlabs länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket du ska välja för att genomföra en hälsokontroll i Helsingborg. Werlabs var det bolag som vann och fick bäst omdöme i vår undersökning.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general