Hälsokontroll Linköping 2020

Hälsokontroll i Linköping via blodprov är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat Linköpings populäraste hälsoundersökningar.

För att genomföra ett blodprov klickar du in dig på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt på bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det går även ett genomföra mer specifika blodprov, såsom allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan hälsokontroller i Linköping för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja rätt.

Hälsokontroll Linköping

Hälsokontroll Linköping Populärast

I Linköping kan du välja bland Werlabs, Svensk provtagning och Medisera som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Samtliga av hälsoundersökningsbolagen har samarbete med Cordinator medical service som har sin verksamhet på Brigadgatan 26 i Linköping. Se mer information nedan för att jämföra pris och hälsomarkörer. Välj den bästa hälsoundersökningen i Linköping.

Beställ via Mobilt BankID

Antikroppstest
Corona (Covid-19)

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

99% tillförlitlighet

35 blodmarkörer

38 blodmarkörer

1395:-

790:-

1390:-

1395:-

15%  med rabattkod: "Testa15"

Allergitest Linköping

I Linköping med omnejd kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Linköping mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Linköping idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Linköping här!

Graviditet & fertilitetstest Linköping

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Linköping är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs, Svensk provtagning och Medisera. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Linköping för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Linköping med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Linköping

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Linköping idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Linköping för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Linköping idag.

Hälsokontroll Linköping Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Linköping finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs, Svensk provtagning och Medisera Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Linköping.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Linköping finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general