Maxulin

Maxulin logo

Recension av Maxulin

Maxulin är ett kosttillskott som distribueras av det norska företaget Norvital AS och är ett testosterontillskott innehållande Testofen avsett för män med minskad lust, vilja att öka muskelstykan och energimängden. Tidigare kallades koststillskottet Testomax, men innehållet är ungefär detsamma i det nya Maxulin.

Maxulin används av män som har besvär med sjunkande testosteronnivåer och innehåller som tidigare nämnt Testofen som har dokumenterat positiv effekt i studier och har kunnat påvisa reducera de mindre bra konsekvenserna av en låg testosteronnivå kan ge upphov till, bland annat öka lusten och ge bättre kraft och energi.

I denna recension av kosttillskottet kommer vi att gå till botten med vad preparatet innehåller, varför man ska använda Maxulin och vilka andra testosterontillskott det finns på den svenska marknaden.

Maxulin

Prova Maxulin!

Ökad lust, styrka & energimängd

Populärt testosterontillskott

174kr

Varför ska man ta Maxulin?

Det finns många anledningar till att testa Maxulin, de vanligaste orsakerna till detta är om man har tappat sexlusten, känner sig svag eller känner av minskad energi och trötthet. Det är för många jobbigt om man tappar sexlusten när man kommer upp i åren och inte vet exakt vad det beror på, detta kan dock grunda sig i låga testosteronnivåer och kan hjälpas genom att använda testosteron tillskott. Det är då kosttillskottet Maxulin innehållande testofen  kan komma väl till pass.

Det är som sagt oftast män i medelåldern som börjar uppleva dessa problemen som nämnts tidigare, men det förekommer även för yngre personer och Maxulin kan användas oavsett ålder, men är endast avsett för män och inte för kvinnor.

Det finns även sätta att kontrollera sin testosteronnivå genom att genomföra ett testosterontest hos Werlabs, Medisera, Svensk Provtagning eller Smolab och därigenom ta reda på vad som kan vara fel och vad det beror på. Efter undersökningen kan det då hjälpa att använda Maxulin för att frigöra mer av det testosteron som man har i blodet.

[wpsm_pros title=”FÖRDELAR MED MAXULIN”]

  • Inga allvarliga biverkningar
  • Bidrar till minskad trötthet
  • Bättre självförtroende
  • Ökad muskelstyrka
  • Ökad sexlust

[/wpsm_pros][wpsm_cons title=”NACKDELAR MED MAXULIN”]

  • Måste användas regelbundet

[/wpsm_cons]

Vad innehåller Maxulin?

Maxulin innehåller ämnen som har dokumenterat positiv effekt på låga testosteron nivåer och kan användas vid låg lust, kraftlöshet och energilöshet för att bättra på dessa negativa känslor. Maxulin har sagts vid dagligt intag kunnat visa sig att frigöra mer testosteron i blodet och på så sätt öka lust och bidra till mer kraft och energi.

Maxulin består i huvudsak av Testofen som är ett extrakt av örten Trigonella foenum graecum och kallas i vardagligt tal för bockhornsklöver. Utöver Testofen innehåller även kosttillskottet flera doser av mineraler och vitaminer som är bra för kroppen. Bland annat innehåller kosttillskottet Zink, Vitamin B6 och Magnesium.

Det finns många kosttillskott som hjälper mot låga testosteronnivåer, bland annat finns det ett som heter Virgo Vital som har liknande effekter som Maxulin har. Vi rekommenderar ändå Maxulin framför Virgovital eftersom Maxulin är mer beprövat kosttillskott och har genomgått fler studier än Virgo vital.

Fungerar Maxulin?

Maxulin har testats i flera studier och i synnerhet deras innehåll av Testofen i kosttillskottet som har varit framgångsrikt på många punkter när det kommer till träningseffekt och kroppssammansättning. Bland annat ska testpersonerna i en studie med 49 deltagare i snitt ökat sig i bänkpress över åtta veckor med 9,19% och ökat i benpress med 25,29% med hjälp av kosttillskottet Maxulin innehållande Testofen utan att öka mängden kroppsfett. Därtill har studier om sexlust genomförts med 60 deltagare som påvisat positiva resultat även i styrka, ökad energinivå och allmäntillstånd vid dagligt intag av Maxulin.

Maxulin säljs på prenumeration

Kostillskottet sälj som en prenumerationsvara och kostar 174 kronor för 6 veckors förbrukning och därefter 348 kronor inkl frakt. Var sjätte vecka kommer det en ny förbrukning med Maxulin på brevlådan med 6-veckors förbrukning. Det är ingen bindningstid, man kan alltså avsluta prenumerationen när som helst via deras hemsida och upphöra att få leveranser var sjätte vecka.

Maxulin bluff?

Är Maxulin en bluff? Många påstår att naturläkemedel och kosttillskott inte fungerar, att det endast är placeboeffekt som yttrar sig. Många studier har påvisat att Maxulin är ett framgångsrikt preparat för att frigöra testosteron i blodet som redan finns, det produceras alltså inte mer, eller höjer testosteronnivåerna. I flera egna studier som utförts av Maxulin går att läsa om här. Där kan man läsa om deras randomiserade tester som har utförts på flera testpersoner i åtskilliga studier och har påvisat positiva resultat för de effekter som utlovas om Maxulin används på daglig basis. Om man vill veta om Maxulin är en bluff eller inte får man förmodligen prova i 6 veckor för 174 kronor och se om det ger någon effekt, annars är det bara att avbryta prenumerationen utan bindningstid.

Maxulin