Medox

Recension av Medox

Medox är ett blåbärs- och svartvinbärsbaserat kosttillskott som enligt flertalet studier har uppvisade positiva effekter på kroppen vid längre intag. Medox marknadsförs av det norska företaget MedPalett som har sin bas i Sandnes på norska västkusten. Preparatet har sålts till tiotusentals använder över hela norden sen början på 2000-talet. Flertalet kliniska studier har gjorts i samarbete med universitetssjukhus och erkända internationella universitet som har påvisat Medox effekt.

Preparatet innehåller antocyaniner som utvinns ur blåbär och svarta vinbär. Det har positiva effekter på immunförsvaret, innehåller antioxidanter som skyddar kroppens celler. Medox har också positiva effekt på ögonen, blodcirkulationen, musklernas funktion och balanserar kroppens kolesterol. Preparatet ska intas dagligen och säljs på prenumeration. Du kan testa Medox gratis i 30 dagar för att se om det hjälper dig att må bättre.

Prova Medox Gratis

Blåbärs- och svartvinsbärsbaserat kosttilsskott

Positiva effekter för hela kroppen och i synnerhet immunsystemet

Prova gratis i 30 dagar

Medox Pris

Medox Sverige säljer sina produkter på prenumeration till en kostnad av 249.50 kr per månad eller 499 kr för två månader. Du kan testa Medox helt gratis de första 30 dagarna för att utröna om det har något effekt på ditt välmående. Medox finns även att köpa i välsorterade hälsokostbutiker såsom Life, Apohem eller hos Svensk Hälsokost, men där kan du köpa produkten som en engångsköp om det känns bättre än att abonnera på Medox.

Medox forskning

Medox är ett kosttillskott innehållande blåbär och svarta vinbär som i sin tur bär på ämnet antocyaniner som har positiv inverkan på kroppen om det tas på en daglig basis. Extraktet från bären används för att skapa det effektiva tillskottet. Medox har i 20 års tid forskat och genomfört tester, där 30 oberoende studier finns att läsa om tillskottets positiva inverkan på människokroppen. Några av de universitet som publicerat studier om antocyaniner är Karolinska i Stockholm, King’s College i London och universitetet i Stavanger. Medox test har genomförts under mycket lång tid och resultaten borgar för en bra och säkert produkt.

Varför innehåller Medox blåbär och svarta vinbär?

Blåbär och svarta vinbär är en bra naturlig källa till nyttoämnen som gör att du kan hålla dig friskare. Blåbär har speciella egenskaper och balanserar kroppens kolesterol och gör att du håller sunda nivåer av blodfetter. Blåbär har också positiv påverkan på din syn, normal blodcirkulation och blodkärlens funktion. Medox svarta vinbär medverkar till immunsystemets normala funktion och till en normal muskelfunktion.

Medox bluff?

Naturläkemedel kan ibland få dåligt rykte och många effektiva kosttillskott kan dras med i smutsen med andra bluffvarumärken. Medox blåbärstillskott har genomgått över 30 kliniska studier som påvisar dess effektivitet. Många användare rekommenderar produkten som du kan läsa mer om här.

Medox är ett ofarligt preparat att använda så varför inte testa produkten gratis i 30 dagar för att utröna om den påverkar dig positivt. Medox har heller inga kända biverkningar som du behöver oroa dig över. Du kan även köpa Medox hos deras återförsäljare om prenumerationskonceptet inte faller dig i smaken.

Var köper man Medox?

Medox preparat säljs först och främst som en prenumerationstjänst på deras hemsida där du får hem 60st kapslar varannan månad som då alltså räcker i två månader eftersom du ska inmundiga en kapsel dagligen. Däremot har även Medox återförsäljare som säljer deras produkter i hälsokostbutiker om du inte vill abonnera på tjänsten. De butiker som säljer Medox är Apohem, Apotea, Lifebutiken, Svensk hälsokost, Meds och många fler. Att kända varumärken som Apotea och Lifebutiken säljer produkten borgar för en kvalitativ produkt som är säker att använda.

Vad innehåller Medox?

Medox innehåller blåbärsextrakt som utvinns ur svenska blåbär. En kapsel innehåller 105mg blåbärsextrakt. Medox innehåller även samma mängd svartvinbärstextrakt som blåbärsextrakt, alltså 105mg. En kapsel innehåller även 80mg antocyaniner som är en del av blåbärs- och svartvinbärsextraktet. Nedan har vi illustrerat en tydligare tabell för att redovisa vad Medox innehåller.

[wpsm_testimonial]

Innehåll per dagsdos:   1 kapsel    2 kapslar
Blåbärsextrakt                 105 mg     210 mg
varav antocyaniner           40 mg         80 mg

Svartvinbärsextrakt        105 mg     210 mg
varav antocyaniner          40 mg         80 mg

[/wpsm_testimonial]