Hälsokontroll Örebro 2020

Hälsokontroll i Örebro via blodprov är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat de populäraste hälsoundersökningarna i Örebro.

För att genomföra ett blodprov går du in på någon av undersökningarna som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt på bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Du kan även genomföra mer specifika blodprov, såsom allergitest eller diabetestest. Jämför nedan hälsokontroller i Örebro för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja rätt.

Hällsokontroll Örebro

Hälsokontroll Örebro Populärast

I Örebro kan du välja bland Werlabs och Svensk provtagning som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Både svensk provtagning och Werlabs har Encia som samarbetspartner, du kan besöka deras klinik som ligger på Drottninggatan 38 i Örebro. De båda bolagen har också samarbete med Strids naprapatklinik som ligger på Oskarsvägen 2 i centrala Örebro. Se mer information nedan för att jämföra pris och hälsomarkörer. Välj den bästa hälsoundersökningen i Örebro.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Antikroppstest Corona

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Ta reda på om du är immun

33 blodmarkörer

38 blodmarkörer

750:-

1395:-

1395:-

15%  med rabattkod: "Testa15"

Allergitest Örebro

I Örebro och mellersta Sverige kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Örebro mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Örebro idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Örebro här!

Graviditet & fertilitetstest Örebro

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Örebro är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs och Svensk provtagning. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Örebro för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Örebro med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Örebro

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Örebro idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Örebro för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Örebro idag.

Hälsokontroll Örebro Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Örebro finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs och Svensk provtagning Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Örebro.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Örebro finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general