Sinutral

Sinutral logo

Recension av Sinutral

Sinutral är en fettförbrännare för dig som vill gå i ner i vikt utan att anstränga dig med fysisk aktivitet. Enligt Sinutral innehåller deras produkt ämnet Sinetrol Xpur som är ett citrusextrat som ska ha vetenskaplig effekt på fettförbränning genom att din ämnesomsättning ökar vilket gör att din kropp bränner fler kalorier än tidigare och du slipper anstränga dig fysiskt eller äta mindre för att gå ner i vikt.

Bantningspreparatet Sinutral marknadsförs och säljs av ett estniskt bolag som heter Messenio som hemmahör i Tallin. Bolaget säljer ett flertal kosttillskott och har sin största marknad i Estland, men har även börjat sälja sina produkter på nordiska marknaden. Om man är intresserad av att testa Sinutrals effekter kan man beställa hem ett prov där man endast betalar för portot på 78kr. Ett provpaket innehåller bantningspiller för en månads förbrukning, därefter skickas ytterligare ett paket ut för ytterligare 30 dagars förbrukning.

Sinutral

Prova Sinutral idag!

Ökar ämnesomsättningen

Slipp fysisk aktitet och dieter

78kr

Varför ska man testa Sinutral?

Eftersom Sinutral är ett bantningspreparat som kan hjälpa dig att bränna fett genom att öka ämnesomsättningen kan man med fördel testa ett provpaket för 78kr som räcker i 30 dagar. Om man inte känner att man minskar i vikt trots att man äter bantningstabletterna kan man avsluta prenumerationen genom att skicka ett mejl och enkelt avsluta utskicken.

2015 genomfördes en studie där överviktiga män intog Sinetrol XPur polyphenl under 12 veckor och kontrollgruppen hälften av personunderlaget fick placebo. Preparatet visade sig ha goda effekter mot fetma eftersom ämnesomsättningen ökade hos deltagarna i studien. Männen minskade sin bukfetma, reducerade sin kroppsvikt och minskad midje-och höftmått. Om ni vill läsa om studien kan ni göra det här.

[wpsm_pros title=”Fördelar med Sinutral”]

  • Ökar ämnesomsättningen.
  • Säkert utan bieffekter.
  • Bränner fett när du sover.
  • Viktminskning utan dieter eller träning.

[/wpsm_pros][wpsm_cons title=”Nackdelar med Sinutral”]

  • Säljs på prenumeration.
  • Måste intas dagligen.

[/wpsm_cons]

Vad innehåller Sinutral?

Sinutral är ett bantningspiller som innehåller ämnet Sinetrol Xpur som är ett citrusextrakt som har enligt studier har påvisad effekt för att öka ämnesomsättningen och på så vis reducera kroppsvikten.

En kapsel av Sinutral innehåller 450mg citrusextraktet Sinetrol Xpur som står för den största delen av innehållet. Kapseln innehåller också 95mg vegetabiliskt gelatin, 25mg Mikrokristallin cellulose, 6mg vegetabiliskt Magnesiumstearat och till sist 4mg Kiseldioxid. För att läsa en komplett sammanställning vad Sinutral innehåller kan ni besöka deras hemsida.

Fungerar Sinutral?

Flera kunder har vittnat om att efter intag av Sinutral har ökat deras ämnesomsättning och till följd av reducerats deras vikt utan att gå på dieter eller fysisk aktivitet. På Sinutrals hemsida kan man läsa kundberättelserna och deras omdöme av Sinutral.

Sinutral säljs på prenumeration

Sinutral säljs på prenumeration och kan således inte köpas på apoteket eller i dagligvaruhandeln. Första gången du beställer hem Sinutral betalar du endast för portot på 78kr och då får du hem 30st bantningspiller som ska intas en gång dagligen och räcker i en månad. Om du upplever att preparatet har effekt och väljer att fortsätta din prenumeration skickas ytterligare en månadsranson ut till en kostnad av 479kr.

Sinutral bluff?

Är Sinutral en bluff eller inte? Enligt många användare har Sinutral en positiv effekt på metabolismen vilket gör att att man kan minska i vikt. Och det är ett preparat som med fördel kan testas om man man inte är beredd att lägga ner tiden som krävs för att med fysisk aktivitet och kaloriräkning för att gå ner i vikt. Om man är missnöjd med produkten kan man avprenumerera på Sinutrals hemsida.

viktminskning

Sinutral Omdöme

Sinutral har enligt ett flertal studier effektiv effekt på ökad metabolism som gör att kroppens ämnesomsättning bränner fler kalorier än tidigare vilket innebär att du kan stoppa i dig samma mängd kalorier som tidigare och ändå minska i vikt. Du kan prova Sinutral gratis i 30 dagar då du endast betalar för portot på 78kr och kan själv bilda dig en uppfattning om Sinutral har de påstådda effekter som studierna påvisar.