Sundsvall

Hälsokontroll Sundsvall

Du kan enkelt och smidigt genomföra en hälsokontroll i Sundsvall via blodprov. Det görs i tre enkla steg. Först bokar du en tid på hälsoundersökningsbolaget genom att klicka på någon av länkarna nedan. I nästa steg bokar du en tid på ett provtagningsställe i Sundsvall för att utföra din hälsoundersökning. I det tredje steget får du ett provsvar i bolagets digitala journal, snabbt, smidigt och säkert. I detta inkluderas en läkarkommentar som ger sin syn på dina värden precis såsom hade skett om du hade genomfört en vanlig hälsoundersökning i Sundvall.

Boka en hälsoundersökning i Sundsvall idag om du är orolig över din hälsostatus eller varför inte genomföra ett allergitest om du har problem med pollen på våren och sommaren. Du kan boka en hälsokontroll i Sundsvall som omfattar i stort sett hela kroppen där du får en bra överblick på din hälsostatus. Du kan även boka mer specifika hälsoundersökningar såsom graviditetstest, allergitester, kolesteroltest och många fler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hälsoundersökning Sundsvall populärast

I Sundsvall är det endast Werlabs och svensk provtagning som erbjuder hälsokontroller via blodprov. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Sundsvall som Werlabs och svensk provtagning erbjuder. Välj den bästa hälsokontrollen som får dig lugn och ger dig koll på dina värden genom ett enkelt och smärtfritt blodprov.

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

1395:-