Hälsokontroll Trollhättan

Du kan enkelt och smidigt genomföra en hälsokontroll i Trollhättan via blodprov. Det görs i tre enkla steg. Först bokar du en tid på hälsoundersökningsbolaget genom att klicka på någon av länkarna nedan. I nästa steg bokar du en tid på ett provtagningsställe i Trollhättan för att utföra din hälsoundersökning. I det tredje steget får du ett provsvar i bolagets digitala journal, snabbt, smidigt och säkert. I detta inkluderas en läkarkommentar som ger sin syn på dina värden precis såsom hade skett om du hade genomfört en vanlig hälsoundersökning i Trollhättan.

Boka en hälsoundersökning i Trollhättan idag om du är orolig över din hälsostatus eller varför inte genomföra ett allergitest om du har problem med pollen på våren och sommaren. Du kan boka en hälsokontroll i Trollhättan som omfattar i stort sett hela kroppen där du får en bra överblick på din hälsostatus. Du kan även boka mer specifika hälsoundersökningar såsom graviditetstest, allergitester, kolesteroltest och många fler.

Trollhättan

Hälsoundersökning Trollhättan populärast

I Trollhättan är det endast Werlabs som erbjuder hälsokontroller via blodprov. Svensk provtagning har däremot en mottagning i Uddevalla där man kan genomföra en hälsoundersökning. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Trollhättan som Werlabs och Svensk provtagning erbjuder. Välj den bästa hälsokontrollen som får dig lugn och ger dig koll på dina värden genom ett enkelt och smärtfritt blodprov.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Antikroppstest Corona

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Ta reda på om du är immun

33 blodmarkörer

38 blodmarkörer

750:-

1395:-

1395:-

15%  med rabattkod: "Testa15"

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general