Umeå

Hälsokontroll Umeå 2020

Hälsokontroll i Umeå är lätt och smidigt att genomföra. Nedan har vi listat Umeås populäraste hälsoundersökningar via blodprov.

I Umeå finns det flera hälsoundersökningsbolag som erbjuder sina tjänster. För att ta ett blodprov klickar du på den undersökning som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar digitalt via bolagets hemsida samt en personlig läkarkommentar.

Det finns även möjlighet till mer specifika undersökningar så som allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan de bästa hälsokontrollerna i Umeå för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja.

Hälsokontroll Umeå

Hälsokontroll Umeå Populärast

I Umeå är det tre bolag som erbjuder hälsoundersökning via blodprov. De tre bolagen är Werlabs, Medisera och Svensk provtagning. Nedan har vi listat deras populäraste hälsokontroller. Vill du läsa vår recension om Werlabs, Medisera eller Svensk provtagning klicka på respektive bolags namn. I recensionen har vi betygsatt och sammanfattat det viktigaste du behöver känna till för att lättare välja rätt bolag för hälsokontroll Umeå.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Läkarkommentar

Läkarkommentar

33 blodmarkörer

35 blodmarkörer

1395:-

1390:-

Allergitest Umeå

I Umeå som också kallas björkarnas stad kan allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren och tidiga sommaren när träden börjat blomma. Björkpollen är något som besvärar många på våren. Du kan göra ett allergitest i Umeå mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Umeå idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Umeå här!

Graviditet & fertilitetstest Umeå

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Umeå är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs, Svensk provtagning och Medisera. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Umeå för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Umeå med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Umeå

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Umeå idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Umeå för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Umeå idag.

Hälsokontroll Umeå Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Umeå finns det tre bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs, Svensk provtagning och Medisera Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Umeå.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Umeå finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.