Hälsokontroll Uppsala 2020

Hälsokontroll i Uppsala via blodprov är smidigt att genomföra. I Uppsala finns det flera olika hälsoundersökningsbolag att välja mellan. Nedan har vi listat de populäraste hälsokontrollerna i Uppsala.

För att genomföra ett blodprov går du in på någon av undersökningarna som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar får du dina provsvar och en personlig läkarkommentar via hemsidornas digitala journaler.

Det går även att göra mer specifika undersökningar som allergitest eller diabetestest. Jämför de populäraste hälsokontrollerna nedan för att välja den hälsoundersökning som passar dig bäst och ger dig mest valuta för pengarna. Vi hjälper dig att välja rätt.

Jämför hälsokontroller i Uppsala

Hälsokontroll Stad Populärast

I Uppsala finns det många bolag att välja på till skillnad från många andra städer. Du kan bland annat välja bland Medisera, Werlabs, Svensk provtagning och Smolab. Provtagning kan genomföras på flera ställen i Uppsala. De flesta bolagen samarbetar med Synlab Medilab som har ett provtagningsställe i Uppsala. Ett annat alternativ är Encia hälsomottagning i Uppsala som Werlabs har samarbete med. Totalt finns det två provtagningslabb att gå till för att genomföra sin hälsoundersökning.

Allergitest Uppsala

I Uppsala med omnejd brukar rinnande näsa, nysningar och trötthetssymtom uppstå någon på vårkanten. Detta kan bero på att träden börjat blomma och speciellt björkpollen är något som många svenskar har problem med under den tiden på året. Du kan göra allergitester mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Upplever du några symtom som du tror kan bero på en allergi? Gör ett allergitest i Uppsala idag och se om det finns några mediciner som kan lindra besvären eller finns det något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Uppsala här.

Graviditet & fertilitetstest Uppsala

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa om du är gravid mot traditionella urinprov. Man kan med ett blodprov med bättre precision förutspå nedkomsten så det blir lättare att planera graviditeten. I Uppsala kan du genom ta ett graviditetstest på Svensk provtagning, Werlabs, Medisera och hos Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli med barn, för att se om det finns något att ändra på. Utför ett fertilitetstest i Uppsala för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Uppsala med hjälp av våra recensioner, vi hjälper dig att välja rätt.

Kolesteroltest Uppsala

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och skördar fler liv än cancer i Sverige varje år. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Uppsala idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Uppsala för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett lite smärtfritt stick i fingret får man all information om du statusen på dina kolesterolvärden. Välj det populäraste kolesteroltestet i Uppsala idag.

Hälsokontroll Uppsala Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Uppsala finns det fyra bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs, Medisera, Svensk provtagning och Smolab. Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Uppsala.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Uppsala finns det gott om bolag, välj det som passar dig bäst.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general