Hälsokontroll Västerås 2020

Hälsokontroll i Västerås via blodprov är smidigt att genomföra. Nedan har vi listat de populäraste hälsoundersökningarna i Västerås.

För att genomföra ett blodprov går du in på någon av undersökningarna som passar dig bäst. Sedan bokar du en tid på ett provtagningslabb eller tar en drop-in tid. Efter 2-7 dagar för du dina provsvar och en läkarkommentar genom bolagens digitala journal.

Bolagen erbjuder även mer specifika hälsoundersökningar om du inte är intresserad av att testa hela kroppen. Då kan du välja bland allergitest, diabetestest och mycket mer. Jämför nedan hälsokontroller i Västerås för att välja en den undersökningar som passar dig bäst, vi hjälper dig att välja rätt.

Hälsokontroll Västerås

Hälsokontroll Västerås Populärast

I Västerås kan du välja bland Werlabs och Svensk provtagning som är de enda av de vi undersökt som är verksamma i staden. Med Svensk provtagning kan du genomföra ditt blodprov hos Encia som är en av deras samarbetspartners. Det andra stället du kan utföra en undersökning på är hos Werlabs samarbetspartner Läkargruppen i Västerås. Se mer information om deras populäraste hälsokontroller nedan.

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Beställ via Mobilt BankID

Antikroppstest Corona

Läkarkommentar

Läkarkommentar

Ta reda på om du är immun

33 blodmarkörer

38 blodmarkörer

750:-

1395:-

1395:-

15%  med rabattkod: "Testa15"

Allergitest Västerås

I Västerås och området kring Mälaren brukar allergisymtom som nysningar, rinnande näsa och trötthetssymptom uppstå på våren när träden börjat blomma. Björkpollen kan orsaka stora för många på våren. Du kan göra ett allergitest i Västerås mot trädpollen, gräspollen, pälsdjur, nötter, kvalster eller matallergier. Har du några symtom som du tror kan bero på någon allergi? Genomför ett allergitest i Västerås idag för att se om det finns mediciner eller något du kan göra för att förebygga besvären. Välj bästa allergitestet i Västerås här!

Graviditet & fertilitetstest Västerås

Graviditetstest via blodprov kan med större säkerhet fastställa graviditeten mot traditionella urinprov. I Västerås är det flera aktörer som genomför graviditetstester, bland annat Werlabs, Svensk provtagning, Medisera och Smolab. Fertilitetstest kan tas om du har svårigheter att bli gravid. Testet kan hjälpa dig att se om det är något du kan ändra på och öka sannolikheten att bli med barn. Utför ett fertilitetstest i Västerås för att se din hälsostatus. Välj det bästa graviditetstestet i Västerås med hjälp av våra recensioner.

Kolesteroltest Västerås

Högt kolesterol är en av våra stora folksjukdomar och är den sjukdomen som skördar flest liv varje år i Sverige. Med hjälp av ett kolesteroltest kan du få kontroll på dina värden och förebygga din kropp för att leva ett långt och friskt liv. Genomför ett kolesteroltest i Västerås idag. Vi har jämfört de bästa kolesteroltesten i Västerås för att hjälpa dig att välja rätt. Med ett litet stick i fingret kan man få en snabb överblick över hur dina värden ser ut. Välj det populäraste kolesteroltestet i Västerås idag.

Hälsokontroll Västerås Jämförelse

Om du har bestämt dig för att genomföra en hälsoundersökning via blodprov online kan det ibland vara svårt som konsument att veta vilket bolag du ska välja. Vi har därför sammanställt flera recensioner av bolag verksamma inom hälsokontroller online. I recensionerna har vi efter utvalda kriterier undersökt vilka bolag vi tycker är bäst i branschen och betygsatt hälsoundersökningsbolagen därefter.

I Västerås finns det två bolag som har utmärkt sig särskilt i vår undersökning. Bolagen är Werlabs och Svensk provtagning Trycker du på bolagens länk dirigeras du till vår recension av bolaget. Där kan du läsa om vad de har för utbud, priser och jämföra vilket som är bäst i Västerås.

Det skiljer sig mycket från ort till ort hur många som erbjuder hälsokontroller. I Västerås finns det gott om verksamheter, välj det som passar dig bäst.

Hälsoundersökning.com
Enable registration in settings - general