Vitaepro

Vitaepro logo

Recension av Vitaepro

Vitaepro är ett kosttillskott som med fördel används för effekt på muskler, leder och bidrar till minskad trötthet. Vitaepro är ett varumärke ägt av norska Vitaelab AS med filial i Sverige genom dotterbolaget Vitaelab AB. Kosttillskottet har marknadsförts av artist och idrottsprofiler som bland annat har synts som TV-reklam. Några av dessa är artisterna Niclas Wahlgren och Blossom Tainton, men även före detta utförsåkaren Stig Strand.

Vitaepro har funnits som kosttillskott sedan 2008 och är Sveriges och Nordens mest använda kosttillskott. Kosttillskottet innehåller ingredienser som bland annat kommer från växtriket och inte är kemiskt framtagna, men ändock noggrant testade. Vitapro innehåller bland annat olja från flygbläckfisk, fiskgelantin, rosmarinextrakt, nyttiga alger och mängder med vitaminer och mineraler. Detta innehållet ska ha effekt på muskler, leder, immunsystem, hjärta, motverka minskad trötthet.

Vitaepro

Prova VitaePro idag!

Ingredienser som har effekt på muskel och ledvärk

Sveriges mest sålda kosttillskott 7 år i rad

159kr

Varför ska man ta Vitaepro?

Det finns många anledningar att prova Vitapro. Om man har besvär med muskel eller ledvärk kan det vara idé att testa kosttillskottet som har enligt många har visat sig fungera utmärkt. På Vitapros hemsida kan man läsa om mängder med kundberättelser där kunderna redogör hur mycket bättre deras muskel eller ledvärk har blivit sedan de börjat använda kosttillskottet.

Dessutom har man flera kända artist och idrottsprofiler som företräder Vita pro i deras reklamkampanjer, det inger förtroende när idrottsprofiler som är vana vid ett aktivt leverne företräder ett kosttillskott som vita pro. Dessutom är Vita labs produkt Nordens mest sålda kosttillskott vilket innebär att mängder med Svenskar, Norrmän, Danskar och Finländare använder produkten dagligen.

Om du har ont i muskler och leder kan du genomföra en hälsokontroll hos Werlabs, Medisera, Svensk Provtagning eller Smolab och genomföra en hälsoundersökning för att ta reda på vad som kan vara fel.

[wpsm_pros title=”FÖRDELAR MED VITAEPRO”]

  • Bidrar till minskad trötthet
  • Bra mot immunförsvaret
  • Effekt på muskelvärk
  • Effekt på ledvärk

[/wpsm_pros]

Vad innehåller Vitaepro?

Vitaepro är ett kosttillskott som innehåller produkter från djur och växtriket. Kosttillskottet innehåller näringsinnehåll så som Astaxanthin, Lutein, zeaxanthin, Indiskt saliakiträd (Boswellia serrata-extrakt), Vitamin B12, Vitamin C, Vitamin D3, Vitamin E, Selen och Omega 3-fettsyror.

Dessa ingredienser kombinerat ska ha positiva effekter på muskler och ledvärk, hjärta och immunsystem. Astaxanthin är ett ämne som finns i bland annat lax och skaldjur. Det är en antioxidant som naturligt förekommer i vissa alger. Lutein är ett ämne som förekommer naturligt i vissa växter. Forskning säger att det eventuellt kan ha en positiv effekt mot grå starr som många drabbas av i senare delen av livet. Zeaxanthin är ett ämne som bland annat förekommer i äggula och safran, detta ämne ska likt Lutein också ha bidra till bättre ögonhälsa. Utöver detta innehåller Vitaepro mängder med nyttiga vitaminer och mineraler så som Vitamin B12, C, D3 och E.

Fungerar Vitaepro eller är det en bluff?

Många kunder har vittnat om att deras liv har förbättrats efter att de börjat använda Vitapro. På deras hemsida kan man läsa om kundberättelser där Vitaepro har varit livsförändrande för många av deras kunder och hjälpt mot deras muskel och ledvärk. Du kan läsa mer om kundberättelserna här. Det finns även de som hävdar att Vitaepro är en bluff, men för den stora allmänheten verkar Vitaepro fungera bra mot muskel och ledsmärtor och är således inte en bluff.

Vitaepro säljs på prenumeration

Eftersom kosttillskottet innehåller mängder med nyttiga ämnen ser vi åtminstone ingen nackdel i att prova att använda Vitapro. Kosttillskottet säljs som en prenumerationsvara där första paketet kostar 159kr innehållande doser som varar i 7 veckor. När 7 veckor har passerat skickas ett nytt paket med 50 dagars doser. Det senare paketet och därefter kostar prenumerationen 357kr inkl porto. När du prenumererar på Vita Labs produkt Vitaepro får du var 50:e dag ett paket i brevlådan innehållande kosttillskottet.

Vad är Vitaliv?

Vitaliv AS är ett norskt företag som säljer kosttillskott i flera varianter också likt Vitaepro på prenumeration. Vitaliv säljer också kosttillskott i hela Sverige och hela Norden, men med störst verksamhet i Norge. Vitaliv erbjuder lite fler produkter än Vitaepro, men ägnar sig åt ungefär samma verksamhet med försäljning av kosttillskott. Bland annat säljer man omega-3 tabletter som är ett slags nyttigt fett av koncentrerad fiskolja som hjälper kroppen att tillverka hormoner och reparera kroppens celler.

Vitaliv